Πολιτική

Τζανακόπουλος για Κοτζιά: Όποιος δυσφορεί, να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης

Τζανακόπουλος για Κοτζιά: Όποιος δυσφορεί, να κατέβει από το τρένο της κυβέρνησης
Τζανακόπουλος για Κοτζιά: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε σαφείς αιχμές σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά του υπουργού Εξωτερικών.

Τζανακόπουλος για Κοτζιά: Το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου προς τον υπουργό Εξωτερικών ήταν σαφές.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τις τελευταίες διαρροές που σχετίζονται με την πιθανή παραίτηση του κ. Κοτζιά, ανέφερε:

«Το μήνυμα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός ήταν σαφές καθαρό και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά και θα φτάσει στον προορισμό του.

Όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό ή όποιος δυσφορεί στην διαδρομή τότε πρέπει να κατέβει από το τρένο.

Ο υπουργός Εξωτερικών έχει τακτική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αν ήθελε να του πει κάτι θα το έλεγε.

Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο οποίος κάνει διαρροές. Εγώ δεν ξέρω αν ο κ. Κοτζιάς δυσφορεί. δεν μπορώ να το πιστέψω όμως.

Δεν έχει λόγο να δυσφορεί. Γιατί η πολιτική του πρωθυπουργού στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι αυτή με την oποία συμφωνεί ο κ. Κοτζιάς.

Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος προς δυσφορία. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι ο κ. Κοτζιάς δεν θα το επικοινωνούσε μέσω διαρροών.

Αυτή η κυβέρνηση δεν επικοινωνεί με διαρροές. θα το έλεγε ευθέως στον πρωθυπουργό με τον οποίο έχει καθημερινή και τακτική επικοινωνία».

Δείτε το βίντεο:

Ο κ. Τζανακόπουλος επεσήμανε πως εχθές διεξήχθη μια «ανοιχτή πολιτική συζήτηση στη βάση των κατευθύνσεων του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός δεν παρακαλά κανέναν, δεν φοβήθηκε ποτέ τις πολιτικές εξελίξεις. Τις προκαλεί ο ίδιος όταν ωφελούν τη χώρα».

O Πάνος Καμμένος διατηρεί τη διαφωνία του αλλά δεν συμπλέει με τη ΝΔ».

Σχετικά με την την επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θέλησε να ρίξει τους τόνους υποβαθμίζοντας το θέμα:

«Είναι μια κατάσταση την οποία προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε η οποία μεγαλοποιήθηκε για πολιτικούς λόγους διότι εξυπηρετεί την λανθασμένη ατζέντα Μητσοτάκη για επιδείνωση των συνθηκών ασφάλειας στην Αθήνα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments