Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (18/10/18)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (18/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (18/10/18)

ζώδια κριός

Πολλοί άνθρωποι στις ερωτικές τους σχέσεις φαίνονται απόμακροι, για να μη δείχνουν ευάλωτοι. Κάτι ανάλογο κάνεις κι εσύ. Ωστόσο, ένα μέρος σου θέλει να αποκαλύψει ένα μυστικό ή τουλάχιστον να παρακαλέσεις τον εραστή σου να κάνει τα στραβά μάτια, σε αυτό που του έκρυψες.

Υπάρχει όμως ένα άλλο κομμάτι σου, που ίσως περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες για να το κάνει. Αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι μια σοφή στρατηγική. Θα μπορέσεις να ωφεληθείς αν αφήσεις κάτι να προχωρήσει ή να εδραιωθεί στο μυαλό και την καρδιά σου πρώτα.

ζώδια ταύρος

Την περασμένη εβδομάδα, ο κυβερνών πλανήτης σου, η Αφροδίτη, άρχισε να κινείται ανάδρομα – μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου-. Αυτό σημάδεψε την έναρξη μιας διαδικασίας εκτίμησης ή προετοιμασίας στα ερωτικά σου.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, ενθαρρύνεσαι, όχι μόνο να σκεφτείς τις τωρινές συνθήκες στη σχέση σου, αλλά και να εξετάσεις προσεκτικά για τυχόν ελλείψεις. Θα ανακαλύψεις πώς παραιτήθηκες σε τουλάχιστον ένα σενάριο της ερωτικής σου ζωής . Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, τότε ο τρόπος θα είναι ξεκάθαρος.

ζώδια δίδυμοι

Η αγάπη, λένε, είναι ένα παιχνίδι για δύο και πως οι δύο πλευρές, είναι σίγουρες για τη νίκη. Όπως και σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ’αυτό θα υπάρχουν ανατροπές, στροφές, ξαφνικές εξελίξεις και η ανάγκη να σκέφτεσαι ή να αντιδράς γρήγορα κατά συνθήκη. Αυτό όμως το καθιστά ,τόσο ενδιαφέρον και ξεχωριστό. Αυτή την εβδομάδα, ίσως να πιστεύεις ότι έχεις μια ήρεμη και συνειδητή στάση απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις . Αλλά θα βρεθείς, προ εκπλήξεων. Ο ουρανός υπονοεί πως θα είναι μια ευχάριστη ποικιλία, αλλά θα πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι γρήγορα. Αν λάβεις υπόψη το ευαίσθητο μήνυμα από την καρδιά σου, αντί για το επείγον, από το μυαλό σου… τότε θα κάνες καλά!

ζώδια καρκίνος

Τα λόγια, οι χειρονομίες και οι ενέργειές σου, μπορούν να αγγίξουν την καρδιά του εραστή σου. Μερικές φορές, μπορείς ακόμη και να εκπλαγείς, από το βάθος των απαντήσεων που λαμβάνεις. Όταν το ερωτικό σου μήνυμα είναι δημιουργικό, μπορεί να είναι δέκα φορές ισχυρότερο. Με αυτό κατά νου, πότε είναι η τελευταία φορά έβαλες σ’εφαρμογή ένα καλλιτεχνικό σου ταλέντο για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για κάποιον? Ακόμα και αν το κάνεις συχνά, θα υπάρξει κάτι ιδιαίτερο στον τρόπο σου, από αυτή την εβδομάδα!

ζώδια λέων

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, κινείται ανάδρομα, με τρόπο που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Αυτό το ιδιαίτερο κοσμικό φαινόμενο, μπορεί να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο στρέφεσαι στο παρελθόν και μελετάς τις εξελίξεις της προηγούμενης σχέσης σου και τα μαθήματα που άντλησες. Ωστόσο, όσο εύκολο είναι να συνεχίσεις να επικεντρώνεσαι στο «επεισόδιο» ή στην «απογοήτευση», προσπάθησε να καταλάβεις, πως αυτές οι εξελίξεις, σ’έφεραν στο σημείο που είσαι τώρα. Λοιπόν, που είσαι τώρα? Είσαι σε μια φανταστική θέση, όπου θ’αρχίσεις να δημιουργείς το μέλλον που θέλεις και αξίζεις στην ερωτική σου ζωή. Επέτρεψε στον εαυτό σου, να κάνει μεγάλα όνειρα!

ζώδια παρθένος

Ανεξάρτητα από το πόσο έμπειροι πιστεύουμε ότι είμαστε στην αγάπη και τον έρωτα, υπάρχουν πάντα, τόσα πολλά ακόμα για να μάθουμε. Μαθαίνεις καλύτερα μέσα από τα λάθη σου…και τα ερωτικά δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα. Αυτή την εβδομάδα, ενθαρρύνεσαι ώστε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για τις πλευρές της αγάπης και του έρωτα, που αποτελούν μυστήριο για σένα. Τα γεγονότα θα σηματοδοτήσουν την αρχή μιας ευχάριστης αποκαλυπτικής διαδικασίας. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι ανοιχτό μυαλό και προθυμία να ξεκολλήσεις από τη ζώνη της άνεσης, που σε προστατεύει εδώ και πολύ καιρό, από νέες ευκαιρίες ή εμπειρίες που προσφέρονται.

ζώδια ζυγός

Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα, η αυτοεκτίμησή σου επικεντρώνει την προσοχή του σύμπαντος. Σε παρακινεί να επαναξιολογήσεις την κατεύθυνση της ερωτικής ζωής σου – και να κάνεις διορθώσεις, όπου είναι απαραίτητο. Ωστόσο, όσο κι αν προσδιορίσεις τί χρειάζεται ν’αλλάξεις, θα παραδεχτείς, πως οι αλλαγές δεν γίνονται μέσα σε μια νύχτα Είναι σημαντικό να πιστέψεις, ότι αυτό που περιμένει η καρδιά σου, δεν είναι να απογοητευτείς και να μπερδευτείς, αλλά να διασαφηνίσεις αυτά που χρειάζεσαι. Δε χρειάζεται να έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση για να το πετύχεις.

ζώδια σκορπιός

Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέσα στο ζώδιό σου, έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να κάνεις απολογισμό της ερωτικής σου ζωής και να κάνεις κάποιες ειλικρινείς εκτιμήσεις, για το πού βρίσκονται σήμερα τα πράγματα. Η ερχόμενη εβδομάδα μάλλον θα είναι πιο ήσυχη και κάποιες υποθέσεις δεν θα είναι τόσο ανέφικτες όσο πιστεύεις. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις κάποιες ελπίδες σχετικά με τη σχέση σου, για να μπορέσεις να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Αξιοποίησε στο έπακρο, τη χρήσιμη διαδικασία που προσφέρεται τώρα και τις προσεχείς εβδομάδες, για να το πετύχεις.

ζώδια τοξότης

Το σύμπαν φαίνεται έτοιμο να προσθέσει, μια σοβαρή δόση πραγματικότητας στην ερωτική ζωή σου ή στη σχέση σου. Αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Αν μη τι άλλο, θα νιώσεις, σαν να έφυγε η πυκνή ομίχλη και αρχίζεις να βλέπεις τη σχέση σου, πιο ήρεμα. Είναι σημαντικό να το έχεις αυτό κατά νου, αν αρχίσεις να αισθάνεσαι, πως ένα σύννεφο σοβαρότητας, κάλυψε ξαφνικά τα ερωτικά σου. Θα διαπιστώσεις, πως βγάζοντας τα ροζ γυαλιά, θα δεις κάτι πολύ πιο εμπνευσμένο και εκπληκτικό.

ζώδια αιγόκερως

Αν η σχέση σου αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, τότε η συναισθηματική ανασφάλεια θα προσθέσει μόνο επιπλοκές. Παρόλο που θα νιώσεις σαν να χάθηκε προς στιγμήν η μαγεία, λόγω της ανάγκης να συζητήσετε με τον εραστή σου κάτι τόσο βαρετό όσο η χρηματοδότηση, σου δίνεται η ευκαιρία να εστιάσεις σε κάτι διαφορετικό. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια αναζήτηση στο παρελθόν για απαντήσεις που αφορούν τουλάχιστον μία υπόθεση των ερωτικών σου. Η Αφροδίτη βοηθά να καταστεί η διαδικασία αυτή πιο ανεκτή και εμπνευσμένη από ό, τι θα συνέβαινε κάποια άλλη στιγμή. Μπορεί να είναι χρήσιμο να κοιτάξεις πίσω για λίγο ώστε να πάρεις μια καλύτερη ιδέα, για το πού κατευθύνεσαι τώρα με τη σχέση σου.

ζώδια υδροχόος

Όλο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, δεν κάνει καλό στην υγεία. Και το σύμπαν σου δείχνει έντονα, πως είναι χρονοτριβή ό, τι έχει σχέση με θέματα σταδιοδρομίας, τώρα. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις καλύτερες ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και έρωτα. Παρόλο που έχεις υποστήριξη από τα άστρα, για να αναγνωρίσεις τουλάχιστον το σημείο όπου υπάρχει ανισορροπία, οι αλλαγές, θα εξαρτηθούν από σένα. Ωστόσο, πρέπει εν συντομία να καταλάβεις πού έχεις κινηθεί λάθος. Αν τα ερωτικά απαιτούν περισσότερη προσοχή από σένα, δες το σαν μια ακαταμάχητη ένδειξη, πως ήρθε η ώρα να καταπιαστείς άμεσα με το θέμα.

ζώδια ιχθύες

Νιώθεις σαν να έχει πιαστεί η αναπνοή σου? Τα πρόσφατα γεγονότα στα ερωτικά σου, ίσως δημιούργησαν τόσο χάος και αναταραχή, αρκετό για μια ζωή. Αλλά θα μπορέσεις μάλλον να δεις ξεκάθαρα πού έχεις βοηθηθεί. Από δω και πέρα θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς, πόσο μακριά έχεις φτάσει. Και ακόμη, θα καταλάβεις για ποιο λόγο οι αποφάσεις που πάρθηκαν και οι κινήσεις που έγιναν πρόσφατα, δεν ήταν παράξενες και χωρίς σκοπό. Η καρδιά σου επωφελείται και παίρνει το χρόνο να κοιτάξει πίσω για να κάνει απογραφή της τωρινής ερωτικής σου ζωής, που μπορεί να φέρει κάτι καθησυχαστικό και εμπνευσμένο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments