Αυτοδιοίκηση

Παύλος Γερουλάνος: Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κυψέλη

Παύλος Γερουλάνος: Ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κυψέλη
Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων.

Ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αθηναίων.

Ξεκινώντας την προεκλογική του εκστρατεία από την Κυψέλη, δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε από εδώ, από την Κυψέλη και θα διανύσουμε τους επόμενους μήνες κάθε γωνιά της Αθήνας, γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα».

Παρουσίασε μάλιστα ένα ερωτηματολόγιο, με το οποίο ζητά από τους Αθηναίους τις απόψεις τους για τη βελτίωση των συνθηκών της πόλης.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες όπου θα ληφθεί η απόφαση για το εάν το Κίνημα Αλλαγής θα στηρίξει επίσημα την υποψηφιότητα Γερουλάνου, προγραμματίζονται για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Παύλος Γερουλάνος και ο προτεινόμενος από τη ΔΗΜΑΡ Λευτέρης Παπαγιαννάκης συναντήθηκαν με τον Γιώργο Καμίνη, το βράδυ της Τετάρτης.

Παύλος Γερουλάνος: Οι δηλώσεις του από την Κυψέλη

Ο κ. Γερουλάνος δήλωσε:

«Διεκδικώ να χτίσουμε μαζί το Δήμο των Αθηναίων. Μια πόλη ανθρώπινη, μια πόλη η οποία παίρνει τον πλούτο που υπάρχει ανάμεσά μας και τον κάνει ενέργεια για να αλλάξουν τα πράγματα».

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα, έχουν καταγραφεί πολλές φορές, αυτό που ψάχνουμε είναι ποιες λύσεις υπάρχουν μες στις γειτονιές, ποιες λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας, για να δώσουμε στην Αθήνα μια νέα πνοή.

Αυτή ήταν η πρώτη δράση που επέλεξα να κάνω σαν υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, διότι πιστεύω βαθύτατα ότι οι λύσεις βρίσκονται σε εμάς κι ότι αν οργανωθούμε σωστά μπορούμε να τις φέρουμε στο προσκήνιο και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε για την πόλη μας».

«Στήριξη περιμένουμε πρωτίστως από τους πολίτες της Αθήνας.

Είναι γνωστό από ποιον πολιτικό χώρο προέρχομαι αλλά όποιο κόμμα ή συλλογικός φορέας συμφωνεί με αυτά που λέμε είναι ευπρόσδεκτος να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Το επόμενο διάστημα, θα παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα και μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι θα το κάνουν πράξη.

Θα είμαστε μαζί σε όλη αυτήν τη διαδρομή. Σας ευχαριστώ»

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ο Παύλος Γερουλάνος, θα έχει συνάντηση και ανοιχτή διαδικασία με όλα τα στελέχη της δημοτικής παράταξης της οποίας ηγήθηκε μέχρι πρότινος ο απερχόμενος δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ώστε να συζητηθεί η στελέχωση του ψηφοδελτίου, με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments