Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/10/18)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/10/18)
Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 19/10 Παρασκευή.

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (19/10/18)

ζώδια κριός.

Μην παγιδευτείς στο άγχος και στην ένταση, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου σήμερα, γιατί δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και τα δύο είναι προϊόντα της έντονης προσκόλλησής σου, σε κάτι που χρειάζεται να αλλάξει σιγά σιγά.

Αν ο εραστής σου, φαίνεται αποστασιοποιημένος απ’όλο αυτό, τότε είναι μια καλή αφορμή για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση οι δυο σας, ώστε να αντιμετωπίσετε από κοινού τις αλλαγές. Αν ανοιχτείτε και οι δύο, τότε το άγχος και η ένταση θα διαλυθούν, ως δια μαγείας!

ζώδια ταύρος

Θα σου είναι ευκολότερο, να απαισιοδοξείς, για ένα ερωτικό θέμα σήμερα. Αλλά να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για το λόγο που βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο κι όχι μισογεμάτο ή γιατί πιστεύεις πως το αρνητικό αποτέλεσμα είναι πιθανότερο.

Η τοποθέτησή σου, μπορεί να έχει περισσότερη σχέση με το ότι προετοιμάζεσαι ανώφελα και χωρίς βάσιμους λόγους, για να το κάνεις. Υπάρχει πραγματικός λόγος, για να νιώσεις αισιοδοξία και προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σου. Τουλάχιστον κοίταξέ τον!

ζώδια δίδυμοι

Η ευαισθησία, του εραστή σου, αυξάνεται και θα κάνει ακόμα και τις απλούστερες συζητήσεις σας, να φαίνονται γελοία περίπλοκες. Ευτυχώς, που μπορείς να μη συμπεριλάβεις ό, τι δεν χρειάζεται να συζητηθεί και θα επικεντρωθείς μόνο στα γεγονότα και σε ό,τι είναι σχετικό. Αν η αθέμιτη απαίτηση, έρχεται από την πλευρά του εραστή σου, τότε η αμυντική σου στάση θα βοηθήσει, ώστε να δηλώσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου.

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί κάποιος μελλοντικός προγραμματισμός, που αφορά την ερωτική σου σχέση. Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, θα σε βοηθήσει να προβλέψεις την ανταπόκριση του συντρόφου σου, κι έτσι θα μπορέσεις να προετοιμαστείς. Μια μικρή προετοιμασία σε μια επικείμενη συζήτηση, θα βοηθήσει και τους δυο σας, να εξετάσετε μια υπόθεση, πιο ρεαλιστικά. Μην το παρακάνεις με τα λόγια και μην παραβλέπεις τα οφέλη από μια προετοιμασία εκ των προτέρων.

ζώδια λέων

Οι ερωτικές υποθέσεις, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια σήμερα, από ό, τι είχες συνηθίσει μέχρι πρόσφατα Μπορεί να προσπαθήσεις να προχωρήσεις στην ίδια σελίδα με τον εραστή σου, για να καταλάβεις πώς σκέφτεται και πώς νιώθει για ένα κοινό σας θέμα. Κάνοντας μια ρεαλιστική συζήτηση, από το να είσαι ευγενικά επιφανειακή, θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποκαλυπτική. Ίσως είναι καιρός να αφήσεις τις ευγένειες και να ενθαρρύνεις την ειλικρίνεια.

ζώδια παρθένος

Οι συμφωνίες ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, μπορεί να χρειάζονται προσεκτική εξέταση – και τους προσεχείς μήνες. Τα δάνεια, τα στεγαστικά δάνεια ή οι επενδύσεις, θα περιέχουν ρήτρες ή πρόστιμα, που θα ευχόσασταν να γνωρίζατε εκ των προτέρων. Ακόμη και οι προφορικές συμβάσεις, θα περιέχουν ασάφειες. Γι’αυτό πριν υπογράψετε οποιαδήποτε συμφωνία, φροντίστε να είστε σίγουροι πως έχετε εξετάσει λεπτομερώς, οποιαδήποτε δέσμευση.

ζώδια ζυγός

Η παρόρμηση σου να λες ό,τι σκέφτεσαι στον εραστή σου, θα ενταθεί σήμερα αλλά φρόντισε να συγκρατήσεις τη λεκτική σου επίθεση. Δείχνοντας πόσο παθιασμένα αισθάνεσαι για κάτι, είναι ωραίο… αλλά μπορεί να είναι σημαντικότερο και σέξι, αν βεβαιωθείς πως θα καθησυχάσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Αν καταλαγιάσεις το πάθος σου, μπορεί να τον βοηθήσει να επικεντρωθεί, με τρόπο που θα είναι πολύ πιο ευχάριστος!

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να είσαι θετική σ’αυτά που ζητά από σένα ο εραστής σου, αλλά θα πασχίσεις για να δεσμευτείς, με τον τρόπο που σε χρειάζεται. Ίσως προτιμάς να μείνουν τα πράγματα, ως έχουν. Αν νιώθεις πως αυτά που σου ζητήθηκαν ήταν λιγάκι μονόπλευρα, τότε μάλλον το ένστικτό σου, είναι σωστό. Οι συμφωνίες «στο όνομα της ειρήνης» στη σχέση, δε θα πρέπει να είναι επιλογή.

ζώδια τοξότης

Μια παιχνιδιάρικη παρατήρηση μπορεί να είναι κάτι που θα το πάρεις «ελαφρά». Αν αισθανθείς ότι μάλλον, αυτά που ειπώθηκαν δεν είχαν κακή πρόθεση, τότε εμπιστέψου τη διαίσθησή σου. Είναι ένα διάστημα, που οποιοδήποτε ζήτημα, σε μια ανοιχτή συζήτηση, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, που δε χρειάζεται να προκύψουν. Αν πρέπει να δοκιμάσεις τον εραστή σου ζητώντας του εξηγήσεις για τα λεγόμενά του, περίμενε λίγες μέρες ακόμη, για να υποχωρήσει η τεταμένη ενέργεια που κυριαρχεί τώρα.

ζώδια αιγόκερως

Η σταθερότητα και η ηρεμία θα μπορούσαν να φιλτραριστούν στην ερωτική σου ζωή και να νιώσεις ανακουφισμένη. Αν αισθάνθηκες πως ο εραστής σου, έχει καταλάβει πόσο άνετα ή ευχάριστα νιώθεις τώρα συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν, τότε έχεις δίκιο! Θα νιώσει κι αυτός ανακούφιση, που θα έχει πίσω τον παλιό καλό εαυτό σου! Φρόντισε να του υπενθυμίσεις, πόσο σέξι και υπέροχη είσαι, όταν χαμογελάς!

ζώδια υδροχόος

Ο εραστής σου, μπορεί να θέλει να κάνει το πρόβλημά σου και δικό του. Ίσως χρειαστεί να είσαι ευγενική και να τον ευχαριστήσεις για το ενδιαφέρον του στο πρόβλημά σου, που όμως μπορείς να το λύσεις μόνη σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, τουλάχιστον θα ξέρεις πού θα τη βρεις! Και το αντικείμενο του πόθου σου, μπορεί να σου θυμίζει ήρεμα, πως κάποια πράγματα μπορείς να τα καταφέρεις μόνη σου.

ζώδια ιχθύες

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να προσφέρετε πληροφορίες ο ένας στον άλλον ή υποστήριξη. Αν ο εραστής σου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, τότε η διαίσθησή σου, δε θα σε απογοητεύσει. Και θα καταλάβεις πότε πρέπει να παρέμβεις για να τον βοηθήσεις, και πότε πρέπει να του δώσεις το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται. Εσύ που ασχολείσαι με ένα προσωπικό ζήτημα, το ταίρι σου θα είναι ένας πυλώνας υποστήριξης, που θα μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις, όταν τον χρειαστείς!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments