Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 21/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν 21/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Χαρτομαντεία Λενορμάν 21/10/18. Τι να περιμένουν τα ζώδια. Ερωτικές προβλέψεις.

Χαρτομαντεία Λενορμάν 21/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 22. Οι Δρόμοι (Ντάμα Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές συζητήσεις – Αλλαγές στις σχέσεις – Οικονομική άνεση

Χαρτομαντεία Λενορμάν 21/10/18: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Δεν έχετε ακόμη βρει τον τρόπο, που θα κάνετε αυτό το ιδιαίτερο άτομο που θέλετε, να σας δώσει περισσότερη σημασία. Ξεκινήστε με επικοινωνίες.

Ταύρος

Οι διαπραγματεύσεις που κάνετε με τον σύντροφο σας, για κάποια σοβαρά θέματα μέσα στην σχέση σας, μέσα σε αυτόν τον μήνα θα καταλήξουν σε απόλυτη συμφωνία.

Δίδυμοι

Η καρδιά σας, έχει παγώσει και μάλλον ετοιμάζεστε να κάνετε ριζικές αλλαγές στην σχέση σας…ή και τελικές. Μιλήστε με το ταίρι σας, και ξεκαθαρίστε τα όλα.

Καρκίνος

Οι παρατεταμένες ερωτοφιλίες, δεν σας αφορούν. Τώρα έχει έρθει και η ώρα για όσους έχουν αρχίσει κάτι ρομαντικό να το εξελίξουν σε κάτι πιο σοβαρό.

χαρτομαντεία Λέων

Υπάρχουν κάποια θέματα, από την προηγούμενη σας σχέση που ακόμη σας κρατούν πίσω, από το να ξανα-δοκιμάσετε μια νέα επαφή με καινούργιο κόσμο.

Παρθένος

Η ψυχολογία σας, έχει πιάσει ταβάνι. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στον δεσμό και στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Ζυγός

Οι καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει, δεν σας ενθουσιάζουν πια. Ίσως έχετε μείνει ακόμη σε αυτό το απόλυτο που ζήσατε με κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο.

Σκορπιός

Το σύνολο των σκέψεων και των προθέσεων σας, θέλετε να ανακοινώσετε στον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Σίγουρα στα περισσότερα θα συμφωνήσει.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δεν έχετε ακόμη ανάγκη για παρηγοριά αισθηματική. Ωστόσο, κάποιο κοντινό σας φιλικό πρόσωπο, θα σας στηρίξει…ίσως και περισσότερο από ότι νομίζετε.

Αιγόκερως

Ξέρετε όλα τα παλιά ερωτικά λάθη που έχει κάνει το ταίρι σας, και τώρα μιας και πάτε ένα βήμα πιο σοβαρά την σχέση σας, θα πρέπει να τα ξεχάσετε.

Υδροχόος

Έχετε δώσει τον σωστό – απαιτούμενο χρόνο στον αγαπημένο σας, για να λύσει θέματα με το παρελθόν του. Τώρα έχει έρθει η ώρα για τελικές αποφάσεις.

Ιχθείς

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο, από τον επαγγελματικό σας κύκλο, που έχει έρθει τον τελευταίο καιρό, πιο κοντά σας. Ίσως και ένας νέος έρωτας να γεννηθεί.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments