Ελλάδα

Πρέβεζα κρανίο: Τέλος το “θρίλερ” – Ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη

Πρέβεζα κρανίο: Τέλος το “θρίλερ” – Ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη
Είναι πλέον οριστικό. Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα.

Πρέβεζα κρανίο: Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε σε τάφρο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπως έδειξε το DNA.

Να θυμίσουμε, ότι η εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ πριν από 8 περίπου χρόνια. Συγκεκριμένα, η 25χρονη Αγγελική είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2010.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, από τις εργαστηριακές που διενεργήθηκαν στην υποδιεύθυνση Βιολογκών και Βιοχημικών και αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψε ότι ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας την 14/10/2018 ανήκει σε γυναίκα για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 16/6/2010 στο τμήμα ασφαλείας Πρέβεζας.

Οι συγγενείς της κοπέλας είχαν δώσει δείγμα DNA και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments