Αθλητισμός

Άγγελος Αναστασιάδης: Η ατάκα Έλληνα διεθνή για τον υποψήφιο προπονητή της Εθνικής

Άγγελος Αναστασιάδης: Η ατάκα Έλληνα διεθνή για τον υποψήφιο προπονητή της Εθνικής
Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίζεται ως φαβορί για αντί - Σκίμπε, αλλά οι παίκτες δεν το βλέπουν με θετικό μάτι.

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου και ο Μίκαελ Σκίμπε θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, αφού μετά τη συνάντηση με τον Γραμμένο το διαζύγιο είναι προ των πυλών. Ο Άγγελος Ανασταδιάδης εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση. Με κάποιους να λένε πως ίσως έρθει για προσωρινός και αν πάει καλά στα πρώτα ματς να μείνει μόνιμα.

Το όνομα του Άγγελου φέρνει… διχασμό. Σε πολλούς. Ακόμα και εντός ΕΠΟ, ακόμα και εντός αποδυτηρίων. Για τον κόσμο και τα media δεν το συζητάμε καν. Εκεί γίνεται… πανηγύρι. Όμως σημασία δεν έχει τι λένε τα media και ο κόσμος. Σημασία έχει η άποψη των ποδοσφαιριστών. Και δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Όπως είχε ακουστεί και στο παρελθόν, δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες της Εθνικής είχαν εκφράσει αντιρρήσεις από την πρώτη στιγμή. Τώρα έρχεται και ένας τρίτος. Όπως λέγεται και κυκλοφορεί σε αθλητικές ιστοσελίδες, Έλληνας διεθνής είπε πως με τον Αναστασιάδη δεν θα κατέβει να παίξει. Θα σταματήσει από την ομάδα. Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του, αλλά το θέμα σαφώς και προβληματίζει τους ανθρώπους της ΕΠΟ.

Όπως προβληματίζει και η εν γένει άποψη που υπάρχει εντός αποδυτηρίων για τον Άγγελο. Είναι ικανός λόγος για να μεταπείσουν τον Γραμμένο; Μέχρι τώρα μοιάζει δύσκολο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιμένει στον Άγγελο, έστω και ως προσωρινό. Κι όπως γνωρίζουμε καλά, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments