Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (27/10/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (27/10/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για σήμερα.

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία για σήμερα, Σάββατο (27/10/18)

Η κάρτα λενορμάν του Σαββάτου 22. Οι Δρόμοι (Ντάμα Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

  • Ερωτικές συναντήσεις
  • Φρέσκιες γνωριμίες
  • Χρήμα από τρίτες πηγές

Ταρώ Λενορμάν: Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Εσείς κάνετε πολλή φασαρία, και μάλλον το άτομο που σας αφορά, σας έχει ήδη ακούσει. Τώρα θα δείτε και προσεχώς τις δικές του αντιδράσεις.

Ταύρος

Μην δίνετε χρόνο για περαιτέρω εξηγήσεις, σε άτομα που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν και ήδη σας το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα πολλές φορές.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να είστε σε αφύπνιση αυτές τις ημέρες, καθώς κάποιες υποθέσεις από την εργασία σας, θα χρειαστούν παραπάνω χρόνο – προσοχή από εσάς.

Καρκίνος

Η μόνιμη σας αγωνία είναι γύρω από την ερωτική σας σχέση, που αυτήν την φορά σας έχει κάνει και έχει ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον σας.

Λέων

Εσείς θα κάνετε αυτά που θέλετε με την ζωή σας και χωρίς να βάζετε εμπόδια, επειδή το συντροφικό σας ταίρι σας πιέζει ή σας ζηλεύει.

χαρτομαντεία Παρθένος

Η μέρα θα έχει πολλές ευχάριστες επικοινωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε μόνοι, ίσως και κάτι ευχάριστο να ακούσετε.

Ζυγός

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία, που θα έρθει από την υποστήριξη των γνωστών τους, για να βρουν και πάλι την κοινή τους πορεία.

Σκορπιός

Μην κάνετε κάποια κίνηση – επικοινωνία, με τον άνθρωπο που αποζητάτε ερωτικά. Θα την κάνει ο ίδιος, και θα έχει μεγαλύτερη σημασία.

Τοξότης

Το μέλλον διαγράφεται λαμπερό, και πιθανόν να έχετε μέσα στην επόμενη περίοδο, μια προσέγγιση, από μια νέα προσωπικότητα που θα σας εκπλήξει.

Αιγόκερως

Ήδη κάποιες σκέψεις, κάνετε για να προτείνετε στον άνθρωπο σας, κάτι περισσότερο από αυτό που έχετε τώρα. Σίγουρα θα το δεχτεί.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Αν ξέρετε ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος, με το άτομο που θέλετε οι μέρες, είναι πολύ καλές για να μιλήσετε και να κάνετε τις διορθώσεις σας.

Ιχθείς

Μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σήμερα, και αυτή να έρχεται από τον πρώην σας, που μάλλον τώρα έχει συνειδητοποιήσει την απουσία σας, από την ζωή του.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments