Αθλητισμός

Καμαρά: Οι πρώτες “γερμανικές” σειρήνες ηχούν στον Πειραιά

Καμαρά: Οι πρώτες “γερμανικές” σειρήνες ηχούν στον Πειραιά
Ο Μάντι Καμαρά μπήκε στην μεταγραφική λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Μαντί Καμαρά, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό. Όπως είναι φυσικό, ένα παιδί 21 ετών δεν τράβηξε τα βλέμματα πάνω του και η προσθήκη του πέρασε στα αθόρυβα.

Ωστόσο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Καμαρά κατάφερε να λάμψει. Η δουλειά του ήταν εντατική και σύντομα αποδείχθηκε ως ένα πραγματικό πολυεργαλείο στα χέρια του Μαρτίνς.

Έτσι, επειδή η δουλειά αναγνωρίζεται και κανείς δεν πάει χαμένος, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ο Καμαρά έχει καταφέρει να απογειώσεις τις ποδοσφαιρικές του μετοχές και να τραβήξει τα βλέμματα πολλών μεγάλων.

Μεταξύ αυτών, και η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η ομάδα με την καλύτερη νεανική σύνθεση στην Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο σκάουτ Σεμπάστιαν Φρανκ της ομάδας ήταν μεταξύ των θεατών του εκτός έδρας αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Ο πρώην σκάουτ των Λέστερ και Λίβερπουλ και νυν δεξί χέρι του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπορούσια, Μάρκους Πιλάβα, βρέθηκε στο Δουκάτο του Λουξεμβούργου για να δει τον Καμαρά, τον Σινάνι της Ντουντελάνζ, αλλά και να έχει μια συνολική εικόνα για το ρόστερ του Ολυμπιακού (σ.σ. γενικό σκάουτινγκ), καθώς οι Ερυθρόλευκοι παράγουν διαρκώς περιπτώσεις που ενδιαφέρουν μεγάλους (πχ Ρέτσος).

Έτσι, η γερμανική ομάδα σκανάρει συνεχώς τον νεαρό παίκτη και δεν είναι απίθανο, να υπάρξουν απρόοπτα στον Πειραιά.

Καταληκτικά, να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν «δέσει» τον Καμαρά με συμβόλαιο έως το 2022

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments