Αυτοκίνητο

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018: Η FCA θα πάρει μέρος στην έκθεση με τις εταιρείες Fiat, Alfa Romeo και Abarth

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018: Η FCA θα πάρει μέρος στην έκθεση με τις εταιρείες Fiat, Alfa Romeo και Abarth
Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018: Η παρουσία του ομίλου FCA θα είναι σημαντική στην έκθεση.

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018: Σημαντική θα είναι η παρουσία του ομίλου FCA στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» -η οποία ξεκινάει το επόμενο διήμερο στο παλιό Δυτικό Αεροδρόμιο στο Ελληνικό- καθώς θα συμμετάσχει με τις εταιρείες Fiat, Alfa Romeo και Abarth.

Με έμφαση στο στιλ και τη χρηστικότητα, η Fiat θα παρουσιάσει το πιο δημοφιλές μοντέλο της, το Fiat Panda,το οποίο θα παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις:

Το Panda City Cross που συνδυάζει ιδανικά το off-road look, με την πρακτικότητα και την ευελιξία του μοντέλου και το Panda CNG, χρησιμοποιώντας για την κίνησή του φυσικό αέριο.

Αντίστοιχα το Fiat Tipo που θα βρίσκεται στην έκθεση αυτοκινήτου, αποτελεί την επιλογή όσων αναζητούν ένα ευρύχωρο, αξιόπιστο και πλούσια εξοπλισμένο μοντέλο με ιδιαίτερα προσιτή τιμή αγοράς.

Τέλος η οικογένεια 500, με τα 500, 500L και το νέο 500Χ συνθέτουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη οικογένεια αυτοκινήτων με κοινό παρανομαστή το απαράμιλλο στιλ.

Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει τη δημοφιλή Giullieta, ενώ θα πλαισιώνεται από την Giulia και την Stelvio.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την Giulia Veloce, ένα μοντέλο που, χάρη στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 280 ίππων, το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4 και μια σειρά προηγμένων τεχνολογικών λύσεων, ανεβάζει σε νέο επίπεδο την οδηγική ευχαρίστηση, ενώ αντίστοιχα η Stelvio, η οποία αποτελεί το ταχύτερο SUV της κατηγορίας της, συνδυάζει ιδανικά τη χρηστικότητα με την απαράμιλλη οδική αίσθηση.

Οι επισκέπτες -τέλος- θα έχουν την ευκαιρία να δουν από την Abarth τη νέα 595 Pista.

Ο δυναμικός σχεδιασμός του μοντέλου συνδυάζεται με τεχνικές επιλογές που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, χάρη και στον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 160 ίππων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments