Πολιτική

Καμμένος στην ΚΟ ΑΝΕΛ: “Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε”

Καμμένος στην ΚΟ ΑΝΕΛ: “Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε”
Τη στάση που θα τηρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τη στιγμή που θα φτάσει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών επαναβεβαίωσε ο Πάνος Καμμένος.

Σαφή γραμμή για την στάση που θα κρατήσουν οι ΑΝΕΛ μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, έδωσε ο Πάνος Καμμένος στους βουλευτές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, από την οποία απουσίαζαν η Έλενα Κουντουρά και Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον Αλέξη Τσίπρα που δήλωσε χθες στον Alpha ότι ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γραμμή του Πάνου Καμμένου ήταν: “Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε τους υπουργούς μας και συνεχίζουμε”.

Στην συνεδρίαση, συζητήθηκαν και οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με πηγές από τους ΑΝΕΛ, οι προτάσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα και θα παρουσιαστούν τις επόμενες ημέρες.

Όπως προαναφέρθηκε, από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.

Καταληκτικά, σύμφωνα με πληροφορίες οι ΑΝΕΛ αναμένεται να στηρίξουν την συμφωνία με την Εκκλησία, υπό την προϋπόθεση να συμφωνήσει η Ιεραρχία, ενώ στη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και οι εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments