Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (12/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (12/11/18) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (12/11/18).

Κριός

Υπάρχει ένας αποσυντονισμός μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που δεν θα το αφήσετε έτσι. Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν άμεσα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς Ταύρος

Ξέρετε ότι έχετε γίνει ερωτικός στόχος από τον πρώην σας, αλλά μέσα σας και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι, για μια νέα επαφή!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος Δίδυμοι

Δεν θέλετε να μπλέξετε τώρα και πάλι σε ερωτικές ιστορίες, ενώ ακόμη δεν έχετε ξεμπερδευτεί από το παρελθόν σας. Σίγουρα κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Καρκίνος

Την αλήθεια για την πρώην σχέση σας, τελικά θα σας την αποκαλύψει κάποιο τρίτο πρόσωπο, μαζί με λεπτομέρειες που ούτε καν είχατε φανταστεί.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς Λέων

Προσοχή στις ερωτικές εξαπατήσεις, και ειδικά σε άτομα που το δυνατό σας ένστικτο σας λέει, ότι δεν μπορούν να είναι ταιριαστά με εσάς και τα θέλω σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως Παρθένος

Μην αφήνετε τον θυμό σας, να σας παρασύρει καθώς, όλα τώρα είναι σε μια λεπτή γραμμή – ισορροπία μέσα στην σχέση σας. Φερθείτε με σωφροσύνη.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων Ζυγός

Ακούτε πολλά για το άτομο που σας ενδιαφέρει και μάλλον, έχετε απογοητευτεί. Ωστόσο οι επόμενες ημέρες, θα σας δώσουν και μι προσωπική επαφή.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς Σκορπιός

Το ταίρι σας, έχει πια ενοχληθεί από τις έντονες σας συμπεριφορές που όμως είναι και απόλυτα δικαιολογημένες. Οι συζητήσεις θα φέρουν και λύσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης Τοξότης

Υπάρχει ένα φλερτ που σας ακολουθεί ίσως και μήνες τώρα, χωρίς ποτέ όλως όλη αυτή η κατάσταση να προοδεύει. Σίγουρα μην το αφήσετε αυτό για πολύ ακόμη να συμβαίνει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Αιγόκερως

Κινητικότητα προσεχώς θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής προς το ζώδιο σας, και πιθανόν μέσα στο δεύτερο 15μερο του μήνα, να έχετε ειδήσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός Υδροχόος

Δεν έχετε κάνει κάποια ουσιαστική γνωριμία και μάλλον τώρα το έχετε ρίξει στις περιπέτειες. Μόνο με προσοχή στην εικόνα και την ψυχολογία σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς Ιχθείς

Οι σχέσεις με τους φίλους σας, για κάποιον λόγο έχουν ανταγωνισμό και πιθανόν και να σας ενοχλούν. Κρατήστε την ερωτική σας σχέση, έξω από όλο αυτό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018