Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/11/18) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (13/11/18).

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Ο χρόνος που έχετε για καυγάδες, είναι πια μηδενισμένος. Έχετε κάνει τα πάντα για τον άνθρωπο σας, και τώρα καλό είναι να βρείτε και τι λύσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός Ταύρος

Η μονιμότητα σε αυτήν την σχέση, είναι και το αιτούμενο σας, και μάλλον το έχετε καταφέρει. Τώρα θα πρέπει να βρείτε και την οικονομική σας ισορροπία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Εσάς συγκεκριμένα, τίποτα δεν σας έχει δοθεί εύκολα. Τώρα μπορείτε να βρείτε τον δρόμο που θα σας οδηγήσει και στην οικονομική σας ανεξαρτησία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος

Όλα έχουν ένα όριο, και εσείς που είστε από τα πιο υπομονετικά παιδιά το έχετε ξεπεράσει…αυτό της υπομονής. Μιλήστε και βάλτε τα πράματα στην θέση τους.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Λέων

Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά θέματα που τον απασχολούν και θέλει να τα λύσει, πριν αποφασίσει να πάρει κάποιες τελεσίδικες αποφάσεις για εσάς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς Παρθένος

Εσείς είστε οι πιο τυχεροί του ζωδιακού κύκλου, που μέσα στην νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποια καλά οικονομικά νέα να περιμένετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις Ζυγός

Διατηρείτε τους χαμηλούς τόνους, μέσα στην νέας σας σχέση και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει και μια πιο όμορφη ατμόσφαιρα στο μεταξύ σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Σκορπιός

Το κέφι σας είναι σε ανοδική πορεία και σίγουρα τώρα μπορείτε, και να δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά το τι συμβαίνει μέσα στην ζωή σας, γενικότερα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης

Υπάρχουν καταστάσεις που σας ενοχλούν από τον ίδιο τον άνθρωπο σας, αλλά και από τα δικά του περιβάλλοντα. Μάλλον κάτι δεν έχετε κάνει και εσείς σωστά.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης Αιγόκερως

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτό που ζείτε μέσα στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο κάντε αυτό που πρέπει για να ισορροπήσετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Υδροχόος

Οι μοναχικές σας ημέρες, θα λήξουν από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Νέος έρωτας θα πλησιάσει και θα σας κάνει ευτυχείς μόνιμα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Δεν υπάρχει λάθος από την δική σας μεριά, μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Απλά υπάρχει μια αδικαιολόγητη υπομονή, που τείνει να εξαντληθεί.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018