Πολιτική

Γεννηματά για Σημίτη: Είστε αδίστακτοι – Προκειμένου να πλήξετε τη δημοκρατική παράταξη τον εμπλέκετε

Γεννηματά για Σημίτη: Είστε αδίστακτοι – Προκειμένου να πλήξετε τη δημοκρατική παράταξη τον εμπλέκετε
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την είδηση ότι ερευνώνται οι λογαριασμοί του Κώστα Σημίτη, εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά.

«Στο Κίνημα Αλλαγής θα μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εμείς πρώτοι ανοίξαμε την συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση» τόνισε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά.

Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση γιατί όπως τόνισε «αφού καθυστέρησε τρία χρόνια την αναθεώρηση, τώρα την εντάσσει σε μια προεκλογική διαδικασία».

Κριτική άσκησε και στον πρόεδρο της ΝΔ για τον οποίο είπε ότι «συναγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό».

«Δεν ασκεί πολιτική το Σύνταγμα και δεν γεννά ιδεολογία. Το Σύνταγμα δεν πρέπει να είναι αφορμή διαιρέσεων. Οπως καταλαβαίνεται η διαδικασία αυτή κινδυνεύει να συνθλιβεί στο μύλο της κομματικής αντιπαράθεσης» πρόσθεσε.

Επίσης η κ. Γεννηματά απάντησε σε έντονο ύφος στην κυβέρνηση, για την απόπειρα να εμπλακεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε υποθέσεις διαφθοράς.

«Είπα προχθές ότι ο πανικός σας προκειμένου να πλήξετε τη δημοκρατική παράταξη, θα σας οδηγήσει να σπιλώσετε μέχρι και τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Είστε αδίστακτοί. Τώρα φτάνετε στον Κ. Σημίτη τον Πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ελσίνκι της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε, των μεγάλων έργων που άλλαξαν την εικόνα της χώρας. Πάρτε το απόφαση δεν μας αγγίζετε. Αυτά που κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ» επεσήμανε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments