Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / ΑΕΚ: Αναζητώντας χαφ στην Λατινική Αμερική
ΑΕΚ: Αναζητώντας χαφ στην Λατινική Αμερική | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, καλείτε να καλύψει το κενό και την αδυναμία που υπάρχει στο κέντρο. Έτσι η αναζήτηση χαφ είναι προτεραιότητα.

Σύμφωνα με το sportime, η φύση του ποδοσφαιριστή που έχουν στο μυαλό τους στην Ένωση, δεν είναι άλλη από έναν παίκτη- box to box, που θα μπορεί δηλαδή τόσο να δημιουργεί και να δεσπόζει στο κέντρο, όσο και το να πατάει περιοχή και να απειλεί.

Η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απέχει ακόμα πάνω από μήνα, όμως οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και σίγουρα δεν περιορίζονται μόνο στον 28χρονο μέσο του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Κρστσιτς.

Οπως επίσης και το ψάξιμο, το οποίο δεν μένει μόνο στα σύνορα της Ευρώπης, αλλά περνάει τον Ατλαντικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ενωση» θα κοιτάξει περιπτώσεις και στην Λατινική Αμερική, έχοντας ήδη διαμηνύσει σε διάφορους σκάουτ και μανατζερικούς κύκλους αυτή την πιθανότητα, παράλληλα με την αναζήτηση στη Γηραιά Ηπειρο.

Και η αλήθεια είναι, ότι πέρα από το θέμα της προσαρμογής, που δεν γίνεται πάντοτε… αυτόματα, τα στοιχεία που ψάχνει στον χαφ η ΑΕΚ (διαφορετικά από αυτά των Σιμόες, Γαλανόπουλο, Άλεφ), σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα παικτών σε ένα περίπλοκο μεταγραφικό παράθυρο (συμβόλαια παικτών, οικονομικές απαιτήσεις, κ.ά), ενδεχομένως να βρίσκονται πιο εύκολα.

Ετικέτες: 
2018