Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Πέμπτη (16/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (16/11/18).

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της ομορφιάς και της αρμονίας γυρίσει σήμερα σε ορθή πορεία στον Ζυγό. Αυτή η αναστροφή θα ενισχύει τη γαλήνη και τη συνέργεια σε επίπεδο σχέσεων, καθώς και την επίλυση κάποιων παλιών προβλημάτων.

Παράλληλα, ο Ερμής γυρίζει σήμερα σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη. Θα επιστρέψει ορθόδρομος στον Σκορπιό, στις 6 Δεκεμβρίου. Θα νιώσετε να δείχνετε περισσότερη κατανόηση σε θέματα και καταστάσεις που έχετε επενδύσει – και χρειάζονται μια δεύτερη ματιά. Να ξέρετε ότι αυτή η εναλλαγή της «ανάδρομης σκυτάλης» μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή, υποδεικνύει να παραμείνετε ακροατές. Κάποια πράγματα πρέπει να πάρουν τη δική τους πορεία!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου θα συναντηθεί με τον Άρη. Ίσως πρέπει να κινηθείτε με τη ροή κάποιων καταστάσεων, μέχρι να ανοίξουν και να φανούν οι προθέσεις τους.

Σήμερα Παρασκευή, θα ανησυχήσετε για μια γυναίκα στην οικογένειά σας που αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας. Μια απροσδόκητα τεταμένη κατάσταση μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες και ανόητες διαμάχες και συγκρούσεις. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα. Η Παρασκευή δεν υποδεικνύει κάποια ιδιαίτερα γεγονότα από οικονομικής απόψεως.

Αστρολόγος προβλέψεις

Μπορεί να έχετε μια οικονομική απώλεια στη σχέση σας με κάποιον που γεννήθηκε στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα έχει ευεργετική επίδραση… Στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και στη δέσμευση σας με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια της Παρθένου, του Ταύρου ή του Αιγόκερω.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια, ανεξάρτητα από την αιτία τους.

Για εσάς η σημερινή μέρα θα φέρει μια δοκιμασία: Πιθανότατα θα σχετίζεται με ένα άτομο από μια άλλη πόλη ή θα συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με ένα ταξίδι.

Αυτή η μέρα θα έχει το δικό της σημαντικό νόημα στη ζωή σας, αρκεί να αισθάνεστε την σημασία των γεγονότων που θα βιώσετε σήμερα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε τουλάχιστον μία ενδιαφέρουσα συνομιλία ή δέσμευση με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Κάποιο γεγονός που σχετίζεται με το δικό σας παιδί ή κάποιο άλλο άτομο νεαρής ηλικίας στο οικογενειακό και φιλικό σας περιβάλλον θα προσελκύσει την προσοχή σας για ένα συγκεκριμένο μέρος της ημέρας. Σήμερα θα έχετε την τάση να ονειρεύεστε, να προγραμματίζετε, να συζητάτε, αλλά να μην κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε συναντήσεις ή θα συμμετέχετε σε μια συνάντηση που θα αφορά την οικογένειά σας ή την επαγγελματική ή κοινωνική σας ζωή.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα σηματοδοτήσουν αυτή την ημέρα θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα προκύψουν ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για την ερωτική σας ζωή και για προσωπικές εμπειρίες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, μην αγνοείτε σήμερα τις συμβουλές, τη βοήθεια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από έναν άνδρα 35 ετών. Αυτές θα σας δοθούν είτε σε μια πραγματική συνάντηση, μέσω κάποιου άλλου τρόπου επικοινωνίας ή ακόμη και μέσα από ένα όνειρο.

Να θυμάστε ότι η Παρασκευή είναι μια σημαντική μέρα για την επικοινωνία σας με ανθρώπους από κοντά και μακριά, είτε στην πραγματική ζωή είτε με άτομα που έχουν αποβιώσει. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε σημαντικές πληροφορίες για εσάς ή να μάθετε πράγματα που θα επηρεάσουν τα μελλοντικά σας σχέδια και ενέργειες.

Σήμερα θα ασχοληθείτε επίσης με σημαντικά καθήκοντα που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments