Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (18/11/18)

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (18/11/18)
Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων - Τι να περιμένετε σήμερα.

Ζώδια προβλέψεις: Επανασυνδέσεις σχέσεων (18/11/18).

Κριός

Η ζωή σας είναι άδεια χωρίς αυτό το άτομο! Αυτή η υπόθεση είναι και κάτι που πρέπει μέσα στον μήνα αυτόν του Νοεμβρίου πια να λυθεί.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος

Ζητάτε μόνιμες καταστάσεις και όχι πάλι κάτι που να περάσετε απλά την ώρα σας. Σίγουρα ότι υπάρχει στο παρελθόν και στο παρόν σας, δεν σας γοητεύει πια.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Δίδυμοι

Έχετε χαθεί μέσα σε καταστάσεις που δεν σας δίνουν χαρά. Αν αυτό είναι και κάτι που υπάρχει μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να το κοιτάξετε άμεσα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος

Είστε μόνιμα, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα κάτω από την ερωτική πολιορκία του συντρόφου σας, που δείχνει να σας ζηλεύει σε έναν αφόρητο βαθμό.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Η μέρα σας βρίσκει μέσα σε καλούς φίλους αλλά και μια ανεβασμένη διάθεση, που θα κάνει και να έρθετε πιο κοντά σε μια ερωτική κατάσταση.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Παρθένος

Το ταίρι σας, έχει εξαντλήσει όλα τα παράπονα του πάνω σας. Μάλλον έχει και δίκιο. Θα πρέπει να βρείτε τον χρόνο και την διάθεση, για να διορθώσετε πράματα στην σχέση σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ζυγός

Επιθυμείτε να γυρίσετε, σελίδα στην ζωή σας και να πάτε πιο κάτω. Ήδη υπάρχει ένα σημαντικό πρόσωπο που κάνει ότι μπορεί για να έχει την εύνοια σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Σκορπιός

Τα λόγια θα φέρουν τις συναντήσεις και οι συναντήσεις, θα φέρουν έναν νέο ερωτικό ξεκίνημα, με τον άνθρωπο που τόσο καιρό θέλετε κοντά σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Δεν σας πειράζει που αυτός ο μήνας, σας έχει βρει μόνους. Υπάρχουν γύρω σας τόσα άτομα που σας αγαπούν, που μάλλον δεν έχετε κάνει την ανάγκη για έρωτες!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν σας επιτρέπουν να δείτε και πιο σοβαρά την ζωή σας, και να δώσετε χώρο σε μια νέα αγάπη..ακόμη!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Υπάρχουν μικρά ζητήματα από την πλευρά του συντρόφου σας, που δείχνει ότι σιγά – σιγά τα ξεπερνάει. Ο Δεκέμβριος, θα σας βρεί μέσα σε άλλες καταστάσεις.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Εσείς που έχετε μέσα στα προγράμματα σας, να πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο πιο επίσημο – δεσμευτικό επίπεδο, πρώτα δείτε με προσοχή τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments