Αυτοδιοίκηση

Εκλογές 2019: O Μπουτάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές

Εκλογές 2019: O Μπουτάρης δεν θα είναι υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές
Εκλογές 2019: Ο Γιάννης Μπουτάρης αποφάσισε να μην διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στον δήμο Θεσσαλονίκης και να μην κατέβει υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές.

Εκλογές 2019: Την απόφαση να μην είναι ξανά υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε στους αντιδημάρχους του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Mπουτάρης έχει συνάντηση μαζί τους.

Η συζήτηση συνεχίζεται με στόχο να αποφασιστεί η διαχείριση του θέματος την επόμενη ημέρα.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπουτάρης θα έχει συνάντηση με τη δημοτική ομάδα, στην οποία επίσης θα αναλύσει το σκεπτικό του καθώς και το σχέδιό του για το επόμενο κρίσιμο διάστημα μέχρι και τις εκλογές.

Σύμφωνα με το thestival.gr o δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά από αρκετή σκέψη, αλλά και πίεση από πολλές πλευρές να είναι εκ νέου υποψήφιος, αποφάσισε να μην διεκδικήσει μια τρίτη θητεία. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του, φαίνεται να έπαιξαν άνθρωποι του στενού οικογενειακού του κύκλου, οι οποίοι του έλεγαν εδώ και καιρό να μην συνεχίσει και να ξεκουραστεί.

Να σημειωθεί ότι την στήριξη τους στον Γιάννη Μπουτάρη είχαν εκφράσει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το Κίνημα Αλλαγής και μετά από αυτή την απόφαση θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικές. Πάντως είναι πολύ πιθανό να προκύψει γυναικεία κόντρα στις εκλογές καθώς πολλές πιθανότητες για να κατέβουν ως υποψήφιες έχουν οι Κατερίνα Νοτοπούλου και Εύα Καϊλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments