Τεχνολογία

Facebook: Δες πως μπορεί να βγάλεις 40.000 δολάρια απ’ το δημοφιλές δίκτυο

Facebook: Δες πως μπορεί να βγάλεις 40.000 δολάρια απ’ το δημοφιλές δίκτυο
Το Facebook δίνει αμοιβή 40.000 δολάρια σε όσους το βοηθήσουν! Δείτε τον τρόπο.

Πώς μπορείς να βγάλεις χρήματα απ’ το Facebook; Ανακαλύπτοντας κι αναφέροντας κρίσιμα ευάλωτα σημεία στους ιστότοπους και τις εφαρμογές για κινητά που ανήκουν στο Facebook.

Συγκεκριμένα, το Facebook δίνει αμοιβή 40.000 δολάρια σε όποιους βοηθήσουν να βρεθούν τα ευάλωτα σημεία, τα οποία θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους επιτιθέμενους του κυβερνοχώρου να παραβιάσουν τους λογαριασμούς χρηστών.

Η αύξηση στην αμοιβή που προσφέρει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έγινε προκειμένου να ενθαρρύνει τους ερευνητές ασφάλειας και τους «κυνηγούς» bug να βοηθήσουν το κοινωνικό μέσο να διορθώσει αυτά τα ζητήματα πριν έρθουν οι hackers και τα εκμεταλλευτούν.

Η ανακοίνωση του Facebook:

«Οι ερευνητές στον κυβερνοχώρο που εντοπίζουν ευπάθειες ασφαλείας σε προϊόντα που ανήκουν στο Facebook, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, WhatsApp και Oculus, που μπορούν να οδηγήσουν σε πλήρη παραβίαση λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένης της διαρροής στοιχείων πρόσβασης, θα επιβραβεύονται ως εξής:

  • Ανταμοιβή 40.000 δολαρίων, αν η αλληλεπίδραση με τον χρήστη δεν απαιτείται καθόλου.
  • Ανταμοιβή 25.000 δολαρίων, εάν απαιτείται ελάχιστη αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Ενθαρρύνουμε τους ερευνητές να μοιραστούν μαζί μας τις αποδείξεις για τα bugs, χωρίς να χρειάζεται να ανακαλύψουν επιπλέον παρακάμψεις για τους αμυντικούς μηχανισμούς του Facebook».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments