Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (23/11/18)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (23/11/18)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για τη Παρασκευή (23/11/18).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (23/11/18).

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης βρίσκεται στον Ζυγό. Από εκεί διαχέει στην ατμόσφαιρα ομορφιά, αρμονία και συνεργατική διάθεση. Όλοι έχουν ανάγκη να εντάξουν στη ζωή τους τέτοια ενέργεια!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, αναδύοντας τη μοναδική Πανσέληνο της χρονιάς σε αυτό το ζώδιο. Έχετε να κάνετε πολλά, τεκταίνονται πολλά, υπάρχει κινητικότητα. Οργανώστε τον χρόνο σας για να τα χειριστείτε όλα με ηρεμία.

Αστρολόγος προβλέψεις

Ο Ποσειδώνας ετοιμάζεται να γυρίσει σε ορθή πορεία, γι’ αυτό σήμερα κάνει την παύση του. Η εποχή απαιτεί να παραβλέψετε κάποια πράγματα και να ξεπεράσετε άλλα, για να περάσετε χαρωπά στη γιορτινή περίοδο!

Σήμερα Παρασκευή, πολλοί εσάς θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με διπρόσωπα άτομα που σας χρειάζονται μόνο όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε καμία ενέργεια εξαπάτησης ή χειραγώγησης. Για το λόγο αυτό, η σημερινή μέρα είναι απρόβλεπτη για την εξέλιξη δικαστικών υποθέσεων ή αγωγών. Σήμερα, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση στο χώρο εργασίας σας εάν η εργασία σας αφορά τα χρήματα.

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για κάποια συγκέντρωση στο σπίτι σας με φίλους ή συγγενείς. Η Παρασκευή υποδεικνύει ενδιαφέροντα γεγονότα για τα νεαρά άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή δεν θα είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες δεσμεύσεις που θα αφορούν κάποιο πατρικό ακίνητο ή περιουσιακά στοιχεία, που έχετε κληρονομήσει. Σήμερα, θα επιδιώξετε περισσότερη ασφάλεια και πρακτικότητα στις ενέργειες που θα κάνετε. Θα προτιμήσετε να συναντηθείτε μόνο με παλιούς φίλους και θα είστε πιο προσεκτικοί με τις καινούργιες γνωριμίες και επαφές.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Παρασκευή δεν θα είναι η πιο επιτυχημένη ημέρα για την εργασία σας. Σήμερα θα είστε πολύ πιο συναισθηματικοί, ασταθείς ή θα αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλλους ανθρώπους. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε κάθε είδους περίπλοκες καταστάσεις , ιδιαίτερα αν θέλετε να αποκρύψετε τα προσωπικά σας λάθη, τις απώλειες ή τα συμφέροντα σας. Να είστε προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας και να προσέχετε τους υποκριτές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να ταξιδέψετε ή να υποδεχτείτε επισκέπτες από κάποιο άλλο μέρος. Οι νέες επαφές που θα κάνετε με άτομα από άλλες πόλεις ή χώρες θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για εσάς. Μπορεί να αποφασίσετε απροσδόκητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μια τηλεφωνική κλήση, μια πρόσκληση για συνάντηση και άλλα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η σημερινή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, περισσότερο σε συναισθηματικό παρά σε υλικό ή οικονομικό επίπεδο. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επισκεφτείτε έναν θρησκευτικό ναό, να ασχοληθείτε με το διαλογισμό και τη φιλανθρωπία. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν μια δοκιμασία στο γάμο τους ή θα έχουν διάφορες εμπειρίες με κάποιον παλιό τους έρωτα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments