Αυτοκίνητο

Range Rover Evoque: Το νέο μοντέλο

Range Rover Evoque: Το νέο μοντέλο
Range Rover Evoque: Εξασφαλίζει και καλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, με το πορτμπαγκάζ να ξεκινά από τα 591 λίτρα.

Το Range Rover Evoque πέρασε στη δεύτερη γενιά του και θα δίνει ανανεωμένο το παρόν σε μια κατηγορία που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητική.

Από πλευράς διαστάσεων δεν έχει αλλάξει, μιας και έχει παραμείνει στα 4,47 μέτρα, όμως πλέον βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο με καλύτερα ακαμψία και μεγαλύτερο κατά 20 χιλιοστά μεταξόνιο.

Που εξασφαλίζει και καλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, με το πορτμπαγκάζ να ξεκινά από τα 591 λίτρα.

Επίσης δεν έχουν αλλάξει οι βασικές γραμμές του αμαξώματος, ενώ συνολικά έχει προσαρμοστεί στην εικόνα των πιο μεγάλων Range Rover.

Κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του, όπου στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια στενόμακρη οθόνη 9,5 ιντσών για το infotainment, μια πιο μικρή για το σύστημα κλιματισμού από κάτω της, καθώς και μια 1,7 ιντσών στον καθρέφτη.

Ψηφιακός, 12,3 ιντσών, είναι και ο πίνακας οργάνων.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τετρακύλινδρα σύνολα 2.000 κυβικών βενζίνης και πετρελαίου, με προσθιοκίνητη μόνο τη D150, που είναι η βασική diesel.

Οι πιο ισχυρές αποδίδουν 180 και 240 ίππους, αυτές της βενζίνης 200, 250 και 300 ίππους, ενώ όλες οι κινητήρες πλην του βασικού έχουν και ήπιο υβριδικό σύστημα με ιμάντα και ηλεκτρικό κύκλωμα 48V.

Επίσης έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων με κλασικό επιλογές καθώς και το σύστημα τετρακίνησης Terrain Response 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments