Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (24/11/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για το Σάββατο (24/11/18)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ ΛενορμάνΕρωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για τo Σάββατο (24/11/18).

Η Γυναίκα (Άσος Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

– Παράλληλες σχέσεις – Ψεύτικα λόγια – Εργασιακές αλλαγές

Κριός

Κάποια μυστικά σας, τουλάχιστον για αρχή κρατήστε τα για εσάς. Οι νέοι έρωτες προσεχώς θα είναι πολλοί αλλά όχι και όλοι…συμβατοί με τα θέλω σας.

Ταύρος

Τα πολλά λόγια που σας έχετε εισπράξει από το καινούργιο ταίρι σας, και μάλλον δεν είστε και απόλυτα πεπεισμένοι ότι, αυτά θα γίνουν και πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Εσείς που λόγο επαγγέλματος, θα έχετε μια σειρά από ταξίδια το επόμενο διάστημα, θα πρέπει να ενημερώσετε και σχετικά τον άνθρωπο σας!

Καρκίνος

Δεν σας αφορούν οι ερωτικές περιπλανήσεις, στον προσωπικό σας τομέα! Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, και δεν υπάρχει περίπτωση να τις αλλάξετε.

Λέων

Πολλές και όπως πάντα, οι απαιτήσεις όλων των άλλων, ακόμη και από την μεριά του συντρόφου σας. Τουλάχιστον σας αγαπούν και σας εμπιστεύονται απόλυτα.

Παρθένος

Με τόσο όγκο εργασίας, μέσα στην καθημερινότητα σας, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σας αποπροσανατολίζει. Οι έρωτες θα έρθουν ωστόσο από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

Ζυγός

Τα τρίτα πρόσωπα, που έχουν μπει στην σχέση σας, ίσως και να είναι μια δική σας λάθος δράση. Δεν σας χρειάζεται κανείς για να σας λύσει προβλήματα με τον άνθρωπο σας.

Σκορπιός

Δεν έχετε χρόνο για να σπαταλάτε σε ανούσιες γνωριμίες και φλερτ! Κάπως έτσι ούτε καν τον εγωισμό σας τον πληγωμένο, δεν μπορείτε να διορθώσετε.

Τοξότης

Οι συναισθηματισμοί σας, έχουν πολλαπλασιαστεί και αυτό έχει ήδη αρχίσει και σας δείχνει ευάλωτους. Μην πέφτετε εσείς για να υπάρχει ισορροπία, μέσα στην σχέση.

Αιγόκερως

Έχετε πολλά να ακούσετε από τους γύρω σας, για την τωρινή ζωή που κάνει το πρώην ταίρι σας. Ίσως και να στεναχωρηθείτε, για την πορεία του.

Υδροχόος

Ένα οικονομικό απρόσμενο νέο θα έρθει στον δρόμο σας, και μέσα σε αυτόν το διάστημα, που θα σας λύσει πολλές από τις πιεστικές σας υποχρεώσεις.

Ιχθείς

Μην έχετε τα αυτιά σας κλειστά, σε αυτά που σας λέει – ζητάει ο σύντροφος σας. Σε κάποια έχει δίκιο και μάλλον πρέπει εσείς να δώσετε λύσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments