Αθλητισμός

ΑΕΚ – Άγιαξ: Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ (pics)

ΑΕΚ – Άγιαξ: Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ (pics)
ΑΕΚ - Άγιαξ: Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου ασχολούνται με τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

ΑΕΚ – Άγιαξ: Πρωτοφανή επεισόδια έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άγιαξ για το Champions League. Βόμβες μολότοφ, καπνογόνα και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ χούλιγκανς των δύο ομάδων και των δυνάμεων των ΜΑΤ, συνέθεσαν το σκηνικό ωμής βίας που στήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μερίδα οπαδών της Ενωσης συγκρούστηκαν με τους αντίστοιχους του Αγιαξ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ τους βρίσκονταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και το όλο σκηνικό βίας που διαμορφώθηκε έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως αναμετέδωσαν τις εικόνες αυτές με την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους…

nu.nl (Ολλανδία)

“Φωτογραφίες: Η βία μολύνει το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Άγιαξ”

espn (Αργεντινή)

“Η αναμέτρηση για το Champions League ήταν γεμάτη συγκρούσεις. Βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες εκτοξεύονταν προς τη μεριά των οπαδών του Άγιαξ”

evening standard (Μεγάλη Βρετανία)

“ΑΕΚ Vs Άγιαξ (οπαδική βία): Οπαδοί αιμόφυρτοι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το Champions League”

the guardian (Μεγαλη Βρετανία)

“Η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ χάλασε από σοβαρές συμπλοκές οπαδών. Οπτικοακουστικό υλικό δείχνει βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται στις κερκίδες. Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με αναφορές χτύπησε οπαδούς του Άγιαξ πριν από το ματς”

Independent (Μεγάλη Βρετανία)

“Ματς για το Champions League χάλασε από οπαδούς που πετούσαν βόμβες μολότοφ”

infobae (Αργεντινή)

“Οκτώ οπαδοί του Ajax τραυματίστηκαν από υποστηρικτές της ΑΕΚ που εκτόξευσαν φωτοβολίδες αλλά και από επίθεση της αστυνομίας”

Record (Πορτογαλία)

“Οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ, είχαν 11 ελαφρά τραυματίες. Τα περιστατικά συνέβησαν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι”

The Sun (Μεγάλη Βρετανία)

“Οργή μεταξύ οπαδών: Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους οπαδούς του Άγιαξ και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments