Ελλάδα

Καιρός: Ακόμα πιο βαρύς ο χειμώνας από Δευτέρα – Που θα χιονίσει

Καιρός: Ακόμα πιο βαρύς ο χειμώνας από Δευτέρα – Που θα χιονίσει
Καιρός: Μπορεί να... γλύκανε το Σαββατοκύριακο, αλλά από Δευτέρα επιστρέφουν τα κρύα. Δείτε αναλυτική πρόγνωση για το επόμενο διήμερο.

Καιρός: Με αρκετή ψύχρα, αυξημένη υγρασία και τοπικές νεφώσεις αναμένεται να διεξαχθεί ο Γύρος της Αθήνας την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Ο παρακάτω χάρτης δίνει την εικόνα των αναμενόμενων καιρικών συνθηκών κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών σε Ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια και Ανατολική Στερεά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 6 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 17 βαθμούς στην Κρήτη, 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Καιρός: Αλλάζει ξανά από Δευτέρα

Από τη Δευτέρα ο καιρός αλλάζει ξανά με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τους νοτιάδες…

Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος. Στα Νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από τη νύχτα στο Ιόνιο.

Είναι πολύ πιθανό να σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Βίντεο από τη χιονόπτωση στην Πάρνηθα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments