Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (3/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (3/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (3/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Αισθάνεστε ενεργητικοί και συγκεντρωμένοι – έτοιμοι να βάλετε τη σχέση σας στο επίκεντρο της ζωής σας. Αλλά θα αισθάνεστε και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο;

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να αντιμετωπίσετε … μόλις ξεκινήσετε δεν θα μπορείτε να σταματήσετε.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Δεν μπορεί να είστε συνεχώς εσείς αυτοί που παίρνετε όλα τα βάρη πάνω σας. Οι σχέσεις χρειάζονται συνεργασία και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει επίσης να αναλαμβάνει μερικά δυσάρεστα καθήκοντα. Θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να το συζητήσετε μαζί του/της, διαφορετικά μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε πικρία.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Αγαπάτε πολύ την οικογένεια και τον/τη σύντροφό σας. Κάποιες φορές όταν προσπαθείτε να φέρετε αυτά τα δύο μαζί, νιώθετε σαν να ανακατεύετε νερό με λάδι, αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος – αλλά μην αγχώνεστε, τα πράγματα θα πάρουν σύντομα το δρόμο τους.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Ο/Η σύντροφός σας σας προκαλεί σήμερα με την συμπεριφορά του αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι η ενόχλησή σας προκύπτει λόγω κάποιων θεμάτων στη σχέση σας από το παρελθόν. Ζητήστε τους να σας δώσουν λίγο χώρο για να επεξεργαστείτε τα συναισθήματα σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Μόνο και μόνο επειδή όλοι κινούνται με ρυθμούς λαγού, δε σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να κινείστε με ρυθμούς χελώνας – ή το αντίστροφο. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να ανακαλύψετε αυτό που θέλετε … και να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό που ο/η σύντροφός σας σας καταλαβαίνει απόλυτα και σας υποστηρίζει.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Εκ των υστέρων είναι εύκολο να δείτε τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει διαφορετικά, αλλά πραγματικά πιστεύετε ότι είναι παραγωγικό να αναμασάτε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια; Εσείς οι δύο κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε στις δεδομένες συνθήκες, Να μαθαίνετε από τα λάθη σας αλλά να μην κολλάτε σε αυτά και να προχωράτε μπροστά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Είστε γεμάτοι ενέργεια σήμερα. Είστε αποφασισμένοι να βάλετε τη σχέση σας εκεί ακριβώς που της αξίζει: στο επίκεντρο. Απλά να θυμάστε, ότι δεν θα νιώθετε πάντα με τον ίδιο τρόπο, οπότε μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Καλή η πρακτικότητα αλλά μια σχέση χρειάζεται και λίγη επιπολαιότητα πότε-πότε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να συμπεριφερθεί λίγο παιδιάστικα. Μόλις το κάνετε θα αισθανθείτε πιο χαλαροί. Ακόμη και αν σας τύχουν μερικές αναποδιές, θα διασκεδάσετε πολύ.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ο/Η σύντροφός σας σας κάνει να χαμογελάτε, ιδιαίτερα σήμερα. Ίσως έκαναν κάτι που σας θύμισε την εποχή που τα πρωτοφτιάξατε. Ίσως τους κάνατε να γελάσουν με την καρδιά τους. Χαρείτε αυτή την γιορτή της αγάπης σας!

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Χαρείτε το φως των προβολέων – αλλά αν αισθάνεστε άβολα, μπορείτε να στείλετε τον/τη σύντροφο σας στη θέση σας για να παραλάβει τα εύσημα για τις επιτυχίες σας. Αλλά πραγματικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να εμφανιστείτε. Και μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε όλους όσους σας βοήθησαν.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δεν είναι εύκολο να καταλάβετε προς τα πού πηγαίνει η σχέση σας, και μάλλον αυτό συμβαίνει επειδή διαρκώς μεταβάλλεται. Αντί να προσπαθείτε με το ζόρι να πάρετε μια απόφαση, πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Κάντε κάτι υπέροχο για τη σχέση σας σήμερα. Αυτό μπορεί να είναι ένα ταξιδάκι σε εξωτικό μέρος (που ξέρετε μπορεί να προκύψει κάποια προσφορά από το ιντερνέτ)! Ή μπορεί να σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα φέρεστε πιο ευγενικά ο ένας στον άλλον σε καθημερινή βάση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments