Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/12/18)
Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/12/18).

ζώδια κριός

Στις ερωτικές σου υποθέσεις βλέπεις μόνο ό,τι θέλεις να δεις και αγνοείς τα υπόλοιπα. Αν οι συνθήκες της ερωτικής σου ζωής είναι θετικές ή αρνητικές, θα ξεκαθαρίσει σύντομα και θα μπορέσεις να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που θέλει η καρδιά σου.

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να επιδιώξεις σεξουαλικές ικανοποιήσεις και να πιστέψεις πως ό,τι σκέφτεσαι κι ό,τι αγαπάς, μπορείς να το κατακτήσεις.

ζώδια ταύρος

Είτε μόνη είτε σε σχέση, μια συζήτηση σχετικά με τα οικονομικά, μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια χρήσιμη προοπτική για οποιαδήποτε χρηματικά προβλήματα.

Ωστόσο, αν πρόκειται να ζητήσεις χρηματικές συμβουλές, τότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για την ειλικρινή ανταπόκριση κάποιου.

Ας είσαι ανοιχτόμυαλη επειδή ο εραστής σου θα σου προσφέρει πολύ λογικές συμβουλές, ανεξάρτητα αν σ’ αρέσει να τις ακούσεις ή όχι.

ζώδια δίδυμοι

Ό,τι διαδραματίζεται σήμερα στα ερωτικά σου, αξίζει προσοχής. Μια επική αλλαγή βρίσκεται σε εξέλιξη… και στο μυαλό και στην καρδιά σου κι αυτό να εξηγεί οποιαδήποτε αγωνία και ανασφάλεια έχεις. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, με οποιοδήποτε τρόπο επιλέξεις. Η εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, βρίσκεται στα χέρια σου και μπορείς να κάνεις βαθύτερη τη σχέση σου, σε όποιο τομέα θέλεις.

ζώδια καρκίνος

Για να δημιουργήσεις βαθύτερες σχέσεις με τον εραστή σου, βυθίσου για λίγο στη φαντασία σου. Θα σε βοηθήσει αυτός ο τρόπος να συνδεθείς μ’ αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι από τη σχέση σου. Εμπιστέψου τις προοπτικές που σου δίνει η φαντασία σου γιατί έτσι θα πετύχεις ό,τι αξίζει η καρδιά σου κι όχι αυτό που έχεις συνηθίσει να δέχεσαι.

ζώδια λέων

Είναι η εποχή που με οδηγό την έμφυτη περιέργειά σου, θα σταματήσεις να είσαι πεσιμίστρια Επικεντρώσου στο θετικό κι όχι σε ό,τι είναι σκοτεινό και σε θλίβει. Έχεις επιλογές σχετικά με το πώς θα βοηθήσεις την καρδιά σου να νιώσει ικανοποίηση. Και αν υιοθετήσεις πιο ανοιχτό μυαλό και καρδιά, αγκαλιά πάντα με την περιπετειώδη σεξουαλικότητά σου, θα κάνεις τα πρώτα βήματα για να το πετύχεις.

ζώδια παρθένος

Το αντιλαμβάνεσαι ή όχι, ανοίγει για σένα ένα καινούργιο ερωτικό κεφάλαιο. Αυτή τη στιγμή πρέπει ν’ ανοίξεις το μυαλό σου σε νέες περιπέτειες, παθιασμένες εμπειρίες και τρόπους για να κάνεις πραγματικότητα, την πρόοδο μ’ αυτόν που λατρεύεις. Μπορεί να αντιμετωπίσεις νέα ή άγνωστα συναισθήματα που μπορεί να μην τα καταλαβαίνεις εύκολα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τον τρόπο εξέλιξής της, ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρη, για το πού σε οδηγεί, αυτό το νέο ερωτικό μονοπάτι.

ζώδια ζυγός

Έχεις επιλογές, σχετικά με τον τρόπο αντίδρασής σου, σε ένα έντονο σενάριο και η καλοσύνη και η συμπόνια είναι τα εισιτήρια σου, για την αποκατάσταση της ισορροπίας. Η καταπολέμηση της φωτιάς με φωτιά, απλά δεν είναι επιλογή. Και αν κάποιος από τους δυο σας, μπορεί να ηρεμήσει την ένταση της συζήτησης, είσαι εσύ. Έχεις απόλυτο δίκιο να εμπιστεύεσαι τη μεγαλύτερη εικόνα που εκτυλίσσεται στη σχέση σου και να μην αφήσεις ένα σύντομο καβγαδάκι, να χαλάσει κάτι όμορφο.

ζώδια σκορπιός

Θα ήταν σοφό να ανακαλέσεις την ορμητικότητά σου, αυτή τη στιγμή πριν προκαλέσει προβλήματα, για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Μια μικρή αντιπαράθεση, μπορεί εύκολα να γίνει πυρκαγιά, αν δεν συγκρατηθείς. Αντί να εξηγήσεις τους λόγους για τους οποίους πρέπει ν’ αντιδράσεις έντονα, προσπάθησε να σκεφτείς πως είναι ένας εκνευρισμός, που θα σου περάσει σύντομα. Αν διατηρήσεις θετική στάση και προσφέρεις πολλή συμπόνια θα διασφαλίσεις, ότι οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια, θα φύγει σύντομα.

ζώδια τοξότης

Θα νιώσεις εξαντλημένη μόνο στην ιδέα, πως πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλία για να σημειώσει η σχέση σου πρόοδο. Ωστόσο, αν κάνεις αυτό το βήμα, πρόσεξε να μην τυφλωθείς από το πάθος ή από τις απόψεις του εραστή σου. Μπορεί να αισθάνεται ενθουσιασμένος βλέποντας το σενάριο της ερωτικής σας ζωής με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά μπορεί να μην είναι ρεαλιστικός. Η προσπάθεια που θα γίνει με αργά και σταθερά βήματα κι από τους δυο σας, θα αποδειχθεί πολύ πιο παραγωγική.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεσαι πως η σχέση σου προχωράει μπροστά με ταχύτατους ρυθμούς. Όσο συναρπαστικό κι αν φαίνεται, θα μπορούσε να είναι αιτία ανησυχίας αν νιώσεις, ότι συμβαίνει πολύ σύντομα ή ότι οι απαιτήσεις του εραστή σου, δε σε βρίσκουν σύμφωνη. Αυτή είναι η στιγμή, που πρέπει να σκεφτείς και να επιβεβαιώσεις, αν οι συμφωνίες που έκανες με τον εραστή σου, πρέπει να αναθεωρηθούν ή να αναδιαρθρωθούν. Αν πρέπει να φρενάρει η όλη υπόθεση, τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ζώδια υδροχόος

Σε κάτι ιδεαλιστικό που είχε γίνει αποδεκτό για λόγους ευκολίας στη σχέση σου, θα πρέπει τώρα, να σκεφτείς εκτεταμένα και με προσοχή. Η προσωπική σου ανάπτυξη θα μπορούσε να εμποδιστεί από μια κατάσταση στη σχέση σου που δε σου αφήνει χώρο, για να το κάνεις. Αν πρέπει να βρεις νέες ιδέες που να ικανοποιούν την ανάγκη σου για ψυχική διέγερση, απολαμβάνοντας το ταξίδι της ανακάλυψης με τον εραστή σου, τότε ο ουρανός υπονοεί ότι θα μπορούσες να βρεις έναν δρόμο προόδου, τώρα.

ζώδια ιχθύες

Το να συμφωνείς με τον εραστή σου, ενώ βαθιά μέσα σου διαφωνείς, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ανισορροπίας στη σχέση σας. Η αποστολή σου στη ζωή, δεν είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έχεις κι εσύ ένα προσωπικό, παθιασμένο σκοπό και αξίζει ακριβώς την ίδια προσοχή. Πρέπει να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου μέσα στη σχέση σου. Κι αν αυτό σημαίνει, πως εκφράζοντας τις απόψεις σου, ο εραστή σου, μπορεί δυσαρεστηθεί…. Ας είναι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments