Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18)
Ταρώ αγάπης: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Οι δικαιολογίες για όλους έχουν τελειώσει και μάλλον, και εσείς τώρα θα πρέπει να πάρετε πιο κάθετες αποφάσεις για την ερωτική σας σχέση και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν. Το τι πραγματικά γίνεται το ξέρετε, άρα μην χάνετε άλλον χρόνο. Εσείς που ακόμη δεν έχετε εντοπίσει κάποιον νέο σύντροφο …να ξέρετε ότι από τα τέλη του Τοξότη και μετά θα έρθει στην ζωή σας, κάτι από τα παλιά…αλλά πολύ αλλαγμένο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Πάνω στην αλλαγή του ζωδίου 24/12 εσείς θα έχετε κάποια νέα από το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σίγουρα έχουν γίνει πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα και σίγουρα η επιστροφή του, δεν θα έχει να κάνει με μια ακόμη επανάληψη των παλιών… αλλά μέσα από νέες προτάσεις που θα σας φέρουν σε έναν κοινό δρόμο. Όσοι, έχουν διπλές καταστάσεις, θα χρειαστεί να είναι πιο μαζεμένοι στις επικοινωνιακές τους δράσεις, καθώς ακόμη οι επήρειες του Ερμή ανάδρομου, είναι πολλές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Η μέρα έχει για εσάς, πολλή και ευχάριστη κινητικότητα από τις συναντήσεις που θα έχετε με άτομα που σας αγαπούν. Εσείς που είστε μόνοι, έχετε ανοιχτές τις προσλ1αμβάνουσες σας και θα δείτε, ότι κάτι υπάρχει εδώ και καιρό γύρω σας, που σας κοιτά με έρωτα. Υπάρχει μια καταπιεσμένη ερωτοφιλία, που τώρα και πριν από την αλλαγή του έτους, θα δώσει εκπλήξεις. Κρατήστε πάντως την σωστή εικόνα στους τρίτους γύρω σας!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Ο σύντροφος σας, έχει αλλάξει κάποια πράματα μέσα στην εργασία του, αλλά και στις συνθήκες που τρέχουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του, και μάλλον θέλει και πιο αναλυτικά να τα συζητήσει μαζί σας. Αυτό εσείς να το θεωρήσετε και σαν ένα επόμενο βήμα σε αυτό που ζείτε. Μόνοι και χωρισμένοι, από τους φιλικούς σας κύκλους, θα βρείτε μια νέα συντροφιά που θα σας στείλει σε άλλα ερωτικά επίπεδα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Θα πρέπει να διώξετε από τις σκέψεις σας, όλα αυτά που έχουν γίνει σε παλαιότερους χρόνους, και να κρατήσετε μόνο την σοφία και την γνώση που σας έχει τελικά απομείνει. Αυτό είναι και ένα εργαλείο, για να βρείτε πιο κάτω και τον σωστό σύντροφο που θα κερδίσει μόνιμα την καρδιά σας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που θα επιστρέψουν για μια τελευταία ευκαιρία στο παρελθόν, κάποιοι…θα τα καταφέρουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Το μυαλό σας αποσπάτε, από τα καθημερινά…και κάνει διάφορες ρομαντικές σκέψεις γύρω από τα παλιά! Σίγουρα τώρα που θα λήξει και ο ανάδρομος Ερμής εσείς θα βρείτε τις αφορμές για να ανοίξετε μια πόρτα με το παρελθόν, αλλά αυτήν την φορά κάτω από άλλο προϋποθέσεις και όρους. Σίγουρα πολλά αυτά που θα αντικρίσετε αλλαγμένα…ακόμη και τον πρώην σύντροφο σας, που θέλει να σας μιλήσει με άλλη γλώσσα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Δεν υπάρχουν αυτήν την εποχή δέλεαρ, που να σας τραβούν το ενδιαφέρον. Σίγουρα έχετε ανεβάσει τον προσωπικό πήχη υπερβολικά ψηλά και τώρα το μόνο που ζητάτε, είναι να βρεθεί κάποιος των δικών σας προδιαγραφών. Εσείς που είστε μέσα σε όμορφες- επικοινωνιακές σχέσεις θα πρέπει να είστε έτοιμοι, ότι οι αλλαγές του έτους, θα σας βρουν σε προτάσεις από τον άνθρωπο σας ίσως…και για γάμο.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Αυτές τις ημέρες, θα γίνουν πολλά πράματα μέσα στον δεσμό σας, που θα αναδείξουν όλα τα μέχρι τώρα κρυμμένα προβλήματα, που όμως με την προσπάθεια και των δύο σας μπορείτε να παρακάμψετε. Εσείς που έχετε τα γνωστά θέματα των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων αλλά και των τρίτων προσώπων, έχει έρθει η ώρα για να τα λύσετε μόνιμα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Δεν θέλετε να ρισκάρετε να χάσετε από την καθημερινότητα σας, κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο που αισθάνεστε, ότι εσείς οι δύο δεν θα μείνετε μόνοι γνωστοί – φίλοι. Αυτό είναι και κάτι που το αισθάνεται τελικά και η άλλη πλευρά, και το ευτύχημα θα είναι ότι μέσα στον μήνα σας, κάποιες συναντήσεις κατ΄ιδίαν θα γίνουν…και πιθανόν μια ερωτική σχέση να ανθίσει.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Αυτό που σας ενοχλεί σε αυτήν την σχέση, είναι ότι κατά καιρούς το άτομο που αγαπάτε χάνεται – φεύγει από την καθημερινότητα σας και μετά… στους δικούς του χρόνους ξανα-έρχεται! Αυτό είναι και κάτι που μάλλον το έχετε ανεχτεί παραπάνω από ότι χρειάζεται και τώρα έχει έρθει, η σωστή ώρα για να βάλετε και τα λογικά όρια. Δεν θα πρέπει αυτή η κατάσταση να περάσει στο 2019!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Η μετριότητα δεν είναι για εσάς, και μάλλον τώρα έχετε αρχίσει από μόνοι σας και απομακρύνεστε από καταστάσεις και άτομα, που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι που να σας αξίζει. Ακόμη και σχέσεις, θα λήξουν…που πια έχουν τα ταίρια, αδελφοποιηθει. Οι μέρες δίνουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική εξέλιξη και ανεξαρτησία. Ταξίδια και σπουδές είναι στο μενού του μήνα αυτού.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Οι αλλαγές, που κατά καιρούς κάνετε σε συντρόφους, τελικά μόνο σε πιο μοναχική φάση σας οδηγούν. Αυτό είναι και πρόβλημα που δεν σας αφήνει να δείτε και αυτούς που πραγματικά πιθανόν να άξιζαν να είναι κοντά σας. Εσείς, που χτίσετε αυτό το διάστημα τις γέφυρες επικοινωνίας, για να είστε και πάλι μαζί με τον πρώην σας, ή κάποιον που ζητάτε να γνωρίσετε πιο καλά, θα το καταφέρετε σχετικά άμεσα και εύκολα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments