Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (6/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (6/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (6/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Το μυαλό σας κινείται σε υψηλές ταχύτητες αλλά μην μπλεχτείτε με μεγάλες συζητήσεις.

Οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει στη σχέση σας. Αντικατοπτρίζουν τη δική σας εκδοχή για την αλήθεια.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται τη βοήθεια σας αλλά μπορεί να ντρέπεται να τη ζητήσει. Προχωρήσετε και προσφέρετε τη βοήθεια σας αλλά μην πιέζετε καταστάσεις. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από ότι αρχικά φαίνεται οπότε κινηθείτε προσεκτικά.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Κάποιες μέρες είναι σαν να έχετε δυο δουλειές: μία για την οποία πληρώνεστε και τη σχέση σας. Κάντε υπομονή και να θυμάστε ότι θερίζετε ό,τι σπέρνετε. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι η σχέση σας δεν είναι κάτι από το οποίο μπορείτε να αποχωρήσετε αν κάτι δεν σας αρέσει.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κρατάνε τη φλόγα αναμμένη ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Οπότε κρύψτε ένα γλυκό στον χαρτοφύλακά τους το πρωί ή βάλτε το κινητό σας να χτυπά με τη μελωδία του αγαπημένου τους τραγουδιού. Θα τους δώσει κάποιο λόγο για να χαμογελάσουν.

Ωροσκόπιο Λέων

Το να διατυπώνετε κάτι με σιγουριά δεν το κάνει αληθινό, αλλά είναι μια καλή αρχή. Κάποιες φορές ο ένας από εσάς πρέπει να είναι το πηδάλιο και ο άλλος η μηχανή στη σχέση σας. Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα σας θα αποδώσουν καρπούς.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Επιτέλους καταλάβατε ότι μερικές φορές προγραμματίζετε υπερβολικά κάποια πράγματα. Αφήστε και κάτι στην τύχη. Ή ακόμη καλύτερα αναθέστε κάποιες αρμοδιότητες στον/στη σύντροφό σας και χαλαρώστε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Ξέρετε να χειρίζεστε και αν απολαμβάνετε την προσοχή που λαμβάνετε από τους άλλους, κάτι που τώρα σας φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο. Αυτή την περίοδο όλοι σας γεμίζουν με επαίνους. Δεν ξέρετε τι ακριβώς κάνατε, αλλά το σίγουρο είναι ότι όλοι το λατρεύουν.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας θέλει να βρίσκεται στην ακτίνα προσοχή σας, παρόλο που είστε πολύ απασχολημένοι με τη δουλειά σας, αλλά έχει ένα περίεργο τρόπο για να το δείχνει. Αναγνωρίστε τους την προσπάθεια. Και αν χρειαστεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας κάπου αλλού να είστε αμετακίνητοι αλλά ευγενικοί μαζί τους.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Κάποιοι στόχοι που είναι εφικτοί για εσάς και τον/τη σύντροφό σας έρχονται ακόμη πιο κοντά, αρκεί να μπορέσετε να κατανοήσετε τις βασικές λεπτομέρειες. Ήρθε η ώρα να οργανώσετε από την αρχή τον τρόπο που καταχωρείτε τι πληροφορίες και να προγραμματίσετε την επόμενή σας κίνηση.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Είμαστε ό,τι τρώμε. Ήρθε η ώρα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας να σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο τρέφεστε, πνευματικά, συναισθηματικά, διανοητικά αλλά και σωματικά. Λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό σας;

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Κάποιες φορές σας έρχεται απλά να σηκώσετε τα χέρια ψηλά μπροστά σε όλα αυτά τα θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίζετε καθημερινά σε μια σχέση. Όσο νωρίτερα βρείτε έναν τρόπο να χειρίζεστε τις καταστάσεις που προκύπτουν, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να περνάτε χαλαρά με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Έχετε ανάγκη από την ομορφιά στην καθημερινότητά σας. Επισκεφτείτε μουσεία, πηγαίνετε μεγάλες βόλτες και το κυριότερο εκτιμήστε όλα τα αξιαγάπητα στοιχεία που ενώνουν εσάς και τον/τη σύντροφός σας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments