Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/12/18).

ζώδια κριός

Θα αισθάνεσαι πως παίζεις στην περιοχή σου, όταν πρόκειται για ερωτικές υποθέσεις και η πρώτη ένδειξη για το πόσο άνετα αισθάνεσαι, είναι η ευκολία με την οποία ρέουν τα λόγια σου.

Η καρδιά σου είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη και συμπόνια, αλλά είναι σημαντικό να μην πιέζεσαι πάρα πολύ σκληρά για να την καταλάβεις. Το να αισθάνεσαι πιο χαλαρή, σου δίνει τη δυνατότητα να γίνουν πιο τυχερά τα ερωτικά σου.

ζώδια ταύρος

Δεν χρειάζεσαι δικαιολογία για να αγνοήσεις κάποια ερωτικά θέματα ή την ένταση που αναμένεται να επικρατήσει στην ερωτική σου ζωή.

Θα είναι μια εποχή που θέλεις να σκεφτείς τα συναισθηματικά σου, γιατί μόλις επαναφορτίσεις τις φυσικές και συναισθηματικές σου μπαταρίες, θα αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά για ν’ αντιμετωπίσεις, ό,τι αγνοούσες μέχρι τώρα.

ζώδια δίδυμοι

Ο εραστής σου, θα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου σήμερα. Το να παραμείνεις όμως στο περιθώριο της όλης δράσης, μπορεί να σου φανεί συνετό, αλλά…. σου λείπει η εμπειρία μιας πραγματικής ρομαντικής περιπέτειας. Συγκέντρωσε το ερωτικό σου πνεύμα και τόλμησε. Κάτι τόσο απλό, όσο το να μοιράζεσαι έναν προσωπικό στόχο ή μια φανταστική διασκέδαση, μπορεί να δημιουργήσει ζεστά συναισθήματα ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτόν που αγαπάς.

ζώδια καρκίνος

Σήμερα η μέρα απαιτεί να επικεντρωθείς πρώτα στις δικές σου ανάγκες, και μετά στου αγαπημένου σου Είναι τόσο απλό. Μπορείς να διευρύνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες και να απλοποιήσεις την ερωτική σου ζωή, με οδηγό την καρδιά σου, σχετικά με το τί πρέπει να κάνεις στη συνέχεια. Κάνε αυτή την παθιασμένη διαδικασία πιο εύκολη, όταν είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου. Μετά μπορείς να κάνεις ξεκάθαρο στο ταίρι σου, αυτό που χρειάζεσαι και γιατί το χρειάζεσαι. Η απόλυτη αυθεντικότητα, σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να αποφασίσεις, το δεύτερο καλύτερο, σαν επιλογή.

ζώδια λέων

Η ικανότητά σου να δείχνεις ανωτερότητα στα ερωτικά προβλήματα, βοηθά να συνδεθείς μ’ ένα ερωτικό ενδιαφέρον, ουσιαστικότερα. Μπορείς να μάθεις το μάθημα που περιμένει να μάθει κανείς σε μια ερωτική κατάσταση, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει, να υιοθετήσεις καινούργια στάση. Ή να προσεγγίσεις μια παλιά ερωτική υπόθεση, που πίστευες πως είχε λυθεί και την είχες αφήσει πίσω σου. Καθώς εξελίσσεσαι, το ίδιο ισχύει και για τον αγαπημένο σου. Μαζί, θα νιώσετε σίγουροι ότι θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλο με τρόπους, που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και τώρα ξανά.

ζώδια παρθένος

Ίσως να μην γνωρίζεις τη σταθερή επιρροή που έχεις στην ερωτική σου σχέση. Ακόμη και με μια μακρά λίστα, που πρέπει να διευθετήσεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, μπορείς ακόμα να τείνεις σε βασικά ερωτικά θέματα. Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει και η ώθηση στην προσωπική σου δύναμη, σε γεμίζει με την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να κρατάς ισορροπίες. Η αξιοποίηση και η εποικοδομητική χρήση της δύναμής σου, θα σου εξασφαλίσει, ένα πολύ καυτό ρομάντζο σήμερα.

ζώδια ζυγός

Αν πιστεύεις ότι υπάρχει μια ανισορροπία στη σχέση σου, τότε η αποκατάσταση της αρμονίας, εξαρτάται από μια αυθεντική συζήτηση ανάμεσά σας. Αυτό που θεωρείς εσύ ισορροπημένο, μπορεί να διαφέρει απ’ αυτό που ο εραστής σου πιστεύει ότι είναι δίκαιο. Έτσι πρέπει να γίνει μια συνάντηση μυαλών και καρδιών. Πρέπει τα μικροσκοπικά ζητήματα να λύνονται μόλις ξεκινάνε, πριν μεγαλώσουν σε δύναμη και μέγεθος. Τότε μόνο θα μπορείς να συνεχίσεις θετικά, με τη σχέση σου.

ζώδια σκορπιός

Δεν είναι εύκολο να απλοποιήσεις την ερωτική σου ζωή, αλλά αν μπορείς να διερευνήσεις κάποιες επιλογές για να το κάνεις, τότε θα εξυπηρετήσεις πολύ τον εαυτό σου, σήμερα. Είναι η στιγμή για να συζητήσετε τα ερωτικά σας θέματα οι δυο σας, ειδικά αν καιρό τώρα τα κατέπνιγες, χάριν της ειρήνης και της ηρεμίας στη σχέση σου. Ευτυχώς, ο παθιασμένος σκοπός σου, έχει ξεκαθαρίσει τώρα . Έχεις αντιμετωπίσει, εκπληκτικές προκλήσεις πρόσφατα. Τώρα, ήρθε η ώρα να κάνεις έναν απολογισμό του πού βρίσκεσαι σήμερα κι αν η τρέχουσα συναισθηματική σου θέση, ταιριάζει με τις προσδοκίες σου.

ζώδια τοξότης

Η αισιοδοξία που νιώθεις για τη σχέση σου, θα σε βοηθήσει να νιώσεις σιγουριά, πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι για να πραγματοποιήσεις ένα ρομαντικό όνειρο τώρα. Οι υποχρεώσεις θα απαιτήσουν προσοχή σε άλλους τομείς και θα σου πάρουν αρκετό χρόνο για να τις διευθετήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν δυσκολίες στα ερωτικά σου. Σταμάτα να βλέπεις τον ρομαντισμό σαν πολυτέλεια που μπορείς να τον αντέξεις οικονομικά, μόνο στον κατάλληλο χρόνο. Αν απαιτεί προσοχή όπως οτιδήποτε άλλο, τότε μην τον βάλεις πιο κάτω στη λίστα με τις προτεραιότητες σου.

ζώδια αιγόκερως

Θα μπορούσαν να υπάρχουν έντονες ομοιότητες μεταξύ της τρέχουσας ερωτικής σου κατάστασης κι εκείνης από το μακρινό παρελθόν σου. Πιθανότατα είσαι πολύ χαρούμενη που θ’ αυξήσεις τις προσπάθειές σου με τη σχέση σου, επειδή ξέρεις πως θα’ ρθουν ανταμοιβές και θα τις αγκαλιάσεις με θετικό πνεύμα. Με άφθονη ευγνωμοσύνη και συμπόνια, μια σχέση μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα.

ζώδια υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση με την οποία είσαι ευλογημένη στα ερωτικά σου, έχει τη δύναμη να μετακινεί βουνά. Τίποτα δεν θα σ’ εμποδίσει να προωθήσεις την προσωπική σου, παθιασμένη αλλαγή και είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το όραμά σου, για το μέλλον. Αν πραγματικά θέλεις να βελτιώσεις τις ερωτικές σου συνθήκες, τότε άνοιξε την καρδιά σου στις ισχυρές αλλαγές που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Περιμένουν κάποια καθοδήγηση από σένα.

ζώδια ιχθύες

Να είσαι έτοιμη να σκάψεις βαθιά μέσα στο παθιασμένο πηγάδι της συμπόνιας και της καλοσύνης σου, για να βρεις μαργαριτάρια σοφίας…. και ρομαντικές αποκαλύψεις. Οι ανάγκες της καρδιάς σου, μπορεί να αλλάζουν ή να εξελίσσονται, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε νέες επιθυμίες, που θα είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις με πάθος! Απλά να θυμάσαι, να κάνεις σταδιακά τις αλλαγές. Αν ο εραστής σου χρειάζεται χρόνο για να σε καλύψει, τότε εσύ παθιασμένη σοφή μου, χαλάρωσε λιγάκι τα πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments