Μedia

Εφημερίδα Espresso: Σε φυσικό πρόσωπο αγνώστων στοιχείων κατοχυρώθηκε ο τίτλος της

Εφημερίδα Espresso: Σε φυσικό πρόσωπο αγνώστων στοιχείων κατοχυρώθηκε ο τίτλος της
Η εφημερίδα Espresso εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση.

Σε φυσικό πρόσωπο αγνώστων στοιχείων κατοχυρώθηκε ο τίτλος για την εφημερίδα Espresso.

Με οργισμένη ανακοίνωση η «Espresso» καταφέρεται εναντίον υπαλλήλου της Επιτροπής Σημάτων, καθώς ενέκρινε να δοθεί ο διακριτικός τίτλος της εφημερίδας σε κάποιο φυσικό πρόσωπο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της «Espresso», η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων, Ευαγγελία Τρακάδα, έδωσε την συγκατάθεσή της για να δοθεί το όνομα «Espresso» σε φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως καταγγέλλει η εφημερίδα η υπάλληλος παραβίασε οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων.

Εφημερίδα Espresso: Η ανακοίνωση της εταιρείας Δημοκρατικός Τύπος αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά τόσο κατά της υπαλλήλου όσο και κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εφημερίδας Espresso:

Με μια πρωτοφανή απόφαση, η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων κα. Ευαγγελία Τρακάδα, παραβαίνοντας οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων, ενέκρινε την κατοχύρωση σήματος με τον διακριτικό τίτλο ESPRESSO, σε κάποιο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων.

Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδος με το αντίστοιχο σήμα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, έναντι οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επι του σχετικού τίτλου.

Επίσης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπάλληλου όπως και κάθε άλλου υπευθύνου με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για την διερεύνηση των σχετικών δημοσιευμάτων, που προανήγγειλαν αυτήν την παράνομη από κάθε πλευρά απόφαση.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι