Ελλάδα

Ξυλοδαρμός Αλβανού: Προανάκριση για την επίθεση μέσα στο κελί του – Δεν χρήζει νοσηλείας

Ξυλοδαρμός Αλβανού: Προανάκριση για την επίθεση μέσα στο κελί του – Δεν χρήζει νοσηλείας
Ο 19χρονος Αλβανός μετά τον ξυλοδαρμό του διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Ξυλοδαρμός Αλβανού: Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργεί, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προανάκριση για τον ξυλοδαρμό μέσα στη φυλακή του 19χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο κατηγορούμενος ενώ βρισκόταν στο κελί του στις φυλακές Αυλώνα, ξυλοκοπήθηκε από άλλους κρατούμενους, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.

Τι λέει κρατούμενος που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό

Παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, έκανε ένας από τους επτά κρατούμενους που ξυλοκόπησαν άγρια τον 19χρονο κατηγούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κρατούμενος παραδέχεται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου ενώ όπως υποστήριξε και οι επτά κρατούμενοι έφεραν αυτοσχέδια μαχαίρια προκειμένου να του δώσουν «αυτό που του αξίζει».

Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι τον βίασαν

Κατάθεση σε αστυνομικούς έδωσε ο 19χρονος και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες κατήγγειλε στους σωφρονιστικούς φύλακες, ότι άλλοι κρατούμενοι πρώτα τον χτύπησαν και μετά τον βίασαν. Διαβάστε αναλυτικά το θέμα εδώ.

Στην απομόνωση ο 21χρονος στις φυλακές Γρεβενών

Η διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος στα Γρεβενά, καταστρώνει σχέδιο προκειμένου να μην πέσει ο 21χρονος Ροδίτης να μην πέσει θύμα επίθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει ήδη έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς αναμένεται εκεί τις επόμενες ώρες ο 21χρονος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments