Πολιτική

Βουλή συζήτηση για προϋπολογισμό: Απίστευτες εκφράσεις ανάμεσα σε βουλευτές

Βουλή συζήτηση για προϋπολογισμό: Απίστευτες εκφράσεις ανάμεσα σε βουλευτές
Βουλή συζήτηση για προϋπολογισμό: Ανέβηκαν οι τόνοι και δημιουργήθηκε ένταση.

Βουλή συζήτηση για προϋπολογισμό: Πρωτοφανείς και αγοραίες εκφράσεις, ένταση και υψηλοί τόνοι συνέθεσαν ένα σκηνικό στην Ολομέλεια της Βουλής την ημέρα που ξεκινούσε η συζήτηση του προϋπολογισμού.

Την πολιτική κόντρα δυναμίτισαν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ φαίνεται πως υπήρξε και ένας καβγάς μεταξύ της Αννέτας Καββαδία με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο εκτός μικροφώνου.

O κ. Γρηγοράκος ενοχλημένος από τις αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών που διέκοπταν τον εισηγητή του κόμματος κ. Σκανδαλίδη φέρεται απευθυνόμενος προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία να είπε «σκάσε ρε τσόκαρο».

Όπως ανέφεραν, δε, βουλευτές της ΔΗΣΥ η κ. Καββαδία φέρεται να του είπε «κάτσε κάτω ρε γελοίε», φράση που ωστόσο, διαψεύδεται από την ίδια που υποστήριξε ότι το μόνο που του είπε είναι ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

Η έναρξη της συζήτησης πάντως επισκιάστηκε εντονότερα από ένα άγριο καβγά που ξέσπασε μεταξύ του εισηγητή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη και του βουλευτή της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου.

«Όχι σε εμένα αυτά, στους παλιάτσους που σε περιβάλλουν… Περισσότερο σεβασμό, κάνεις φασαρία, ντροπή σου», άρχισε να φωνάζει ο κ. Κατσίκης και ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, είπε: «Στήσου σε έναν καθρέφτη και φτύσε τον μέχρι να σκοτεινιάσει το είδωλό σου».

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Κατσίκης παραπονέθηκε ότι όταν μιλάει ο μικρότερος κυβερνητικός εταίρος κάποιοι απουσιάζουν από την αίθουσα, ενώ ο κ. Κεγκέρογλου ακούστηκε από τα βουλευτικά έδρανα να του λέει ότι «εμείς εδώ είμαστε», αποκαλώντας τον, σύμφωνα με πληροφορίες, «αναιδέστατο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments