Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/12/18)

Κριός

Θέλεις να υιοθετήσεις μια πιο αυθεντική στάση απέναντι στον έρωτα και την οικειότητα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια, πως μέχρι τώρα ήσουν λάθος. Απλά αρχίζεις να συνειδητοποιείς τις συναισθηματικές σου ανάγκες, με βαθύτερο τρόπο.

Θα απελευθερωθείς από ξεπερασμένες ιδέες και πεποιθήσεις στις οποίες είχες κολλήσει, επειδή αυτές δε σου ταιριάζουν. Η φωνή της καρδιάς σου είναι ισχυρότερη και κατανοεί πλέον καλύτερα, τί ακριβώς χρειάζεται! Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να την ακούσεις.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρξουν πολλά οφέλη αν υιοθετήσεις πιο χαλαρή στάση απέναντι στις ερωτικές σου υποθέσεις. Ίσως να μη δέχεσαι πια το « ότι είναι να γίνει θα γίνει ».

Ίσως έχεις ζήσει πρόσφατα αρκετό δράμα για να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου σε κάτι, που πιστεύεις ότι αξίζει περισσότερο.

Αλλά ακόμα κι αν επιλέξεις να βάλεις τα ερωτικά σου πιο κάτω στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, το σύμπαν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις ανάγκες σου, σαν προτεραιότητα. Το να είσαι πιο δεκτική στην ιδέα του μεγάλου έρωτα, που μπαίνει στη ζωή σου, θα σου εξασφαλίσει, πως θα συμβεί.

Δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να δεχτείς τα όρια που υπάρχουν σχετικά με τους τρόπους που μπορείς να ενισχύσεις – ή ενδεχομένως να ανοικοδομήσεις – τη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις όσες υποστηρικτικές και συμβιβαστικές κινήσεις θέλεις, αλλά αν κάποιος δεν εκτιμά τις προσπάθειές σου, τότε θα φτάσεις στο σημείο, να παραιτηθείς.

Αυτή θα είναι μια πολύ αποτελεσματική και στρατηγική κίνηση. Δώσε στον εραστή σου λίγο χώρο και δες τί συμβαίνει.

Καρκίνος

Ξέρεις πώς είναι να προσπαθείς να ευχαριστήσεις όλους τους ανθρώπους, κάθε στιγμή. Είναι αδύνατο! Ακριβώς όπως πιστεύεις ότι έχεις πετύχει μια τέλεια ισορροπία με την ικανοποίηση όλων των σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σου, προκύπτουν καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σου και απομακρύνουν τα σχέδιά σου από την πορεία τους. Προσπάθησε τώρα να δείξεις εσύ κατανόηση, για την κατάσταση του εραστή σου.

Προσπαθεί να σε κάνει ευτυχισμένη, ενώ εσύ προσπαθείς να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Λίγη περισσότερη υποστήριξη και κατανόηση δεν θα έβλαπτε!

Λέων

Αναμφισβήτητα έχεις τις δικές σου απόψεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητο ή ίσως ακόμη και αμφιλεγόμενο, και αφορά τον εραστή σου. Ίσως επίσης να αναρωτιέσαι πώς βλέπει λογικό κάτι, που εσύ το θεωρείς ενοχλητικό και άσκοπο. Ωστόσο, το ταίρι σου, δεν ζητά την έγκρισή σου.

Θέλει να ξέρει, πως τον υποστηρίζεις, ακόμη κι αν νομίζεις ότι υπολείπονται οι απόψεις του, σημαντικών σημείων

Παρθένος

Προκειμένου οι σχέσεις να «λειτουργούν» ή να είναι όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητικές, είναι σημαντικό να έχουν πολλά κοινά, τα δύο άτομα. Μερικές φορές όμως, οι υγιείς σχέσεις περιλαμβάνουν δύο άτομα που έχουν εντελώς αντίθετα συμφέροντα.

Τα ενδιαφέροντά σου ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από του εραστή σου, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στη διαμόρφωση ή την ενίσχυση της σχέσης σας τώρα. Το μόνο που χρειάζεται, είναι περισσότερη ευαισθησία και από τις δυο πλευρές.

Ζυγός

Αν η επιθυμία σου να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου, γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, τότε θα είναι πιο διασκεδαστικό να δηλώσει συμμετοχή και ο εραστής σου.

Κάτι που εσύ νόμιζες πως δε θα ενδιέφερε το ταίρι σου, είναι τελικά αυτό που θέλει να ζήσει μαζί σου. Να είσαι δεκτική στη συμμετοχή του συντρόφου σου σ’ αυτό που νόμιζες πως θα έκανες μόνη σου.

Σκορπιός

Πολλοί Σκορπιοί αγαπούν τα μυστήρια. Πολλοί υπερέχουν στο να είναι οι ίδιοι μυστήριο. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που σας κάνει τόσο γοητευτικούς για τους άλλους. Έτσι, αφού είσαι μια τυπική Σκορπίνα, και χαίρεσαι να δημιουργείς λίγο μυστήριο ή να είσαι λιγάκι αινιγματική… τότε γιατί θέλεις να αφαιρέσεις όλο το μυστήριο σχετικά με τα συναισθήματά σου για τον εραστή σου τώρα? Δεν υπάρχει τίποτα κακό σ’ αυτό.

Εσύ ξέρεις – ποιος θα είναι σίγουρα ευχαριστημένος, όπως γνωρίζεις και την προθυμία σου να γίνεις ευάλωτη, έστω και για λίγο. Απλά φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια ή να μην αποκαλύψεις περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται. Διατήρησε λίγο μυστήριο, αν μπορείς.

Τοξότης

Προσπαθώντας να κατανοήσεις μια υπόθεση στη σχέση σου όσο πιο λογικά μπορείς, πιθανόν θα οδηγήσει στο να τη δεις, με ένα ψυχρό και αμερόληπτο τρόπο. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς αυτό που αισθάνεσαι και να υιοθετήσεις μια πιο διαισθητική προσέγγιση, αντί για μια «επιστημονική» στάση, απέναντι στις ερωτικές υποθέσεις.

Αν η διαίσθησή σου δε σου δίνει μια άμεση απάντηση, τότε δέξου το σαν ερέθισμα, ώστε να επιτρέψεις σ’ ένα ερωτικό σενάριο να προχωρήσει περαιτέρω, για να βρει το δρόμο του προς το μέρος σου.

Αιγόκερως

Όσο κι αν θέλεις να δείξεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματα που έχεις, σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, κάποια απ’ αυτά ίσως φανερωθούν σε κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν ανάμεσά σας.

Κανονικά, αυτό θα ήταν χρήσιμο. Όμως αυτή η περίοδος είναι λιγάκι περίεργη και υπάρχει πιθανότητα οι συζητήσεις σας, να καταλήξουν σε εντάσεις. Μία σοφή Αιγόκερως, θα περίμενε μέχρι να υποχωρήσει η συναισθηματική ένταση και τα λόγια ή τα συναισθήματα να μεταφερθούν με έναν πιο ήρεμο τρόπο- και από τις δύο πλευρές. Να ξέρεις, πως δεν επηρεάζει μόνο εσένα!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να επηρεάζει το ζώδιό σου και έχει μια ατζέντα που δείχνει αύξηση συναισθημάτων. Όταν συμβαίνει αυτό, η ένταση σπάνια μένει πολύ πίσω. Αυτή η σεληνιακή επιρροή θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα, που εσύ κι ο εραστής σου ενώ ξέρετε πως έπρεπε να το συζητήσετε, το αποφεύγατε μέχρι σήμερα.

Επωφεληθείτε λοιπόν της ευκαιρίας, να το κάνετε τώρα. Μια πιο συναισθηματική προσέγγιση σ’ αυτό το θέμα θα μπορούσε να το βοηθήσει να λάβει την ευαισθησία που χρειάζεται και από τις δύο πλευρές.

Ιχθύες

Μπορεί να είναι εύκολο να δεις την κατάσταση και τις ανάγκες του εραστή σου σαν θέματα υψίστης σημασίας!

Σίγουρα το ταίρι σου, είναι πολύ τυχερό που έχει ένα τόσο συμπονετικό και υποστηρικτικό άνθρωπο σαν εσένα κοντά του! Επίσης μπορεί να είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι αυτό που είναι καλό για το ταίρι σου, είναι και για σένα, αφού το μόνο που θέλεις είναι η ευτυχία του.

Μήπως όμως πρέπει κι εσύ να θέσεις τις δικές σου ανάγκες κάποια στιγμή σαν προτεραιότητά σου ? Αν θέλεις λίγο χρόνο για σένα, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος!

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments