Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18)
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (16/12/18)

ζώδια κριός

Η συναισθηματική ομίχλη μπορεί να ξεκαθαρίσει και να σε κάνει να δεις με ρεαλισμό κάποιο ερωτικό θέμα, που ενώ πιστεύεις πως έχει λυθεί, αυτό ακόμα υπάρχει. Γνωρίζεις τί δε δούλεψε στο παρελθόν και είσαι σε θέση τώρα να κάνεις καινούργια ερωτικά σχέδια που να υποστηρίξετε και οι δύο.

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να συναντήσεις τον εραστή σου, στα μισά. Προσπαθήστε και οι δύο να μοιραστείτε την ευθύνη.

ζώδια ταύρος

Σήμερα νιώθεις σαν να σου ζητά το σύμπαν, να δηλώσεις αυτά που θέλεις από τις σχέσεις σου και πώς θέλεις να δεις την πρόοδό σου.

Μπορεί να ανακαλύψεις ότι η λίστα των «θέλω» σου, είναι μικρότερη από τη λίστα των «δεν θέλω», αλλά αυτό είναι εντάξει.

Η εμπειρία είναι πιθανό να παίξει κάποιο ρόλο, στα σημεία που ανησυχείς πως επηρεάζουν την κατεύθυνση της ερωτικής ζωής σου. Το να γνωρίζεις τί δεν θέλεις, βοηθάει στο να την κατευθύνεις εκεί που θέλεις.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να αναρωτηθείς σήμερα, αν έχεις πολύ φιλόδοξους στόχους για τα ερωτικά σου ή όχι. Αλλά λέξεις όπως «φιλόδοξος» δεν έχουν θέση στις ερωτικές υποθέσεις. Το «φιλόδοξο» ακούγεται σαν να βλέπεις κάποιον σαν τρόπαιο ή σαν σύμβολο μιας κατάστασης – και είσαι Δίδυμος, όχι Αιγόκερως! Απλά αστειεύομαι. Σε ότι αφορά τα ερωτικά σου φρόντισε να μη είσαι ούτε μεθοδική ούτε ανταγωνιστική. Γιατί κανένα από τα δύο δεν είναι σέξι.

ζώδια καρκίνος

Η Αφροδίτη συνεχίζει να επηρεάζει όλα όσα έχουν σχέση με αγάπες κι έρωτα. Με μια τέτοια φανταστική υποστήριξη από το σύμπαν, για να κάνεις πραγματική, συγκινητική πρόοδο στην σχέση σου, είναι σημαντικό να πιστεύεις ότι θα μπορούσες να νιώσεις και να ευχαριστήσεις τον εραστή σου τώρα. Όταν πρόκειται να εκφραστείς ερωτικά, η Αφροδίτη είναι και πάλι ικανή να βοηθήσει να βρεθούν τα σωστά λόγια που θα κάνουν κάθε ποιητή να ζηλέψει. Όσο πιο δημιουργική είσαι με τον αισθησιασμό που σε περιβάλλει, τόσο πιο ευχάριστα θα είναι τα αποτελέσματα.

ζώδια λέων

Η επιρροή του Δία σε όλα τα ρομαντικά θέματα, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεθείς στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή για να συναντήσεις τον ένα και μοναδικό, αν είσαι ελεύθερη. Αλλά ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σου προσφέρει περισσότερα από ένα απλό άγγιγμα της τύχης στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αυτό θα πάρει τη μορφή μιας έντονης και αξιομνημόνευτης ανάπτυξης. Τυχερή!

ζώδια παρθένος

Μια κατάσταση ή μια ρύθμιση στην ήδη υπάρχουσα ή εκκολαπτόμενη ερωτική σου σχέση μπορεί να απαιτήσει από σένα, να την καταλάβεις καλύτερα προτού δεσμευθείς με τον τρόπο που περιμένεις. Ενδεχομένως να το πάρεις όπως το ακούσεις, όμως το ένστικτό σου σε προειδοποιεί να καταλάβεις καλύτερα, τί ακριβώς συμβαίνει. Αν νιώσεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσεις ή να ζυγίσεις τις επιλογές σου, τότε θα ήταν καλύτερα να το κάνεις.

ζώδια ζυγός

Κάτι στη σχέση σου, θα αναβιώσει τα χτυποκάρδια σου, αν το θελήσεις. Σίγουρα, δεν μπορείς να αναδημιουργήσεις κάτι τόσο μεγάλο! Αλλά εκεί που πιστεύεις πως πρέπει να παραιτηθείς, αφού έχασες τη βάρκα, μπορείς να το ξανασκεφτείς και να προσφέρεις στον εαυτό σου, μια δεύτερη ευκαιρία. Η επιλογή, ωστόσο, είναι εξ ολοκλήρου δική σου.

ζώδια σκορπιός

Αν οι ρομαντικές ή οι αισθησιακές σου ανάγκες έχουν παραμεριστεί ή δεν είναι προτεραιότητα τώρα τελευταία, αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί – και σύντομα! Σίγουρα, θα βρεις πολλούς λόγους όπου η αγάπη και η οικειότητα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή ή είναι πιθανό να φέρουν περισσότερα μπερδέματα από λύσεις στη ζωή σου. Ωστόσο, μην απομακρύνεις κάποιον που πραγματικά έχει στο μυαλό και την ψυχή του, τα συμφέροντά σου και μόνο. Και θα μπορούσε να στο αποδείξει με πολλούς και ευχάριστους τρόπους.

ζώδια τοξότης

Σε ό,τι έχει σχέση με τις προσωπικές σου ανάγκες, κανείς δεν είναι πιο συντονισμένος απ’ ότι εσύ. Γι’ αυτό άκου την εσωτερική σου φωνή και άφησέ την να σε κατευθύνει στη σωστή κατεύθυνση, ρομαντικά και οικεία. Θα μπορούσε να γίνει, με το να βάζεις τις δικές σου ανάγκες πρώτες, για λίγο και που φαίνεται πως θα δημιουργήσουν διάθεση για πρόοδο, ανάμεσα σε εσένα και τον εραστή σου, με πολύ αισθησιακό και αξέχαστο τρόπο.

ζώδια αιγόκερως

Τα θέματα καριέρας, θα μπορούσαν να είναι το σημείο της διαμάχης στη σχέση σου, ειδικά από την πλευρά του εραστή σου. Θα μπορούσες και να εστιάζεις στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να υποστηρίζεις ταυτόχρονα το γεγονός πως ο εραστής σου, θέλει να είναι κοντά σου. Μάλλον έχει περιορισμένο ενδιαφέρον για τη δουλειά σου. Ακόμα κι αν δεν είσαι υπερβολική, θα είσαι επιρρεπής στο να μιλάς πάρα πολύ για τα εργασιακά θέματα και τις εξελίξεις τους. Πόσο περισσότερο θα συνεχιστεί αυτό? Για… σκέψου το.

ζώδια υδροχόος

Θα νιώσεις την ανάγκη να εξετάσεις, αν κάτι στη σχέση σου πρόκειται να πάει βάση σχεδίου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη πηγή απογοήτευσης αν πιστεύεις πως ό, τι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να εκδηλωθεί σωστά, του δόθηκε ήδη αρκετός. Μην διαλύεις τη μαγεία που υπάρχει, εστιάζοντας πολύ έντονα στην ιδέα σου για το πώς πρέπει να προχωρήσει κάτι. Αν έχει φυτευτεί ένας σπόρος αγάπης, τότε σταμάτα ν’ απαιτείς να βιαστεί να μεγαλώσει. Θα το κάνει μόνος του.

ζώδια ιχθύες

Υπάρχει μεγάλη στήριξη από το σύμπαν για τα ερωτικά σου. Ωστόσο, για να επωφεληθείς πραγματικά από αυτό, θα χρειαστεί να μην εξαναγκάσεις τις καταστάσεις που χρειάζεσαι. Και να εργαστείς μαζί τους… όχι εναντίον τους. Ακόμα κι αν φαίνεται ότι κάποιος χαλάει τα πλάνα, μην δημιουργείς εντάσεις λόγω αυτοπεποίθησης. Μπορείς να διαδραματίσεις σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ισορροπίας στη σχέση σου, ακόμα κι αν κάποιος φαίνεται αποφασισμένος να φέρει χάος.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments