Πολιτική

Προϋπολογισμός 2019: Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν στην ομιλία του

Προϋπολογισμός 2019: Γκάφα Τσίπρα με Ανδρέα Παπανδρέου και 17Ν στην ομιλία του
Προϋπολογισμός 2019: Τι είπε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στη Βουλή και προκάλεσε αντιδράσεις.

Προϋπολογισμός 2019: Αντιδράσεις τόσο από το Κίνημα Αλλαγής όσο και από τη Νέα Δημοκρατία προκλήθηκε από τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή ότι όσα ακούστηκαν μετά την βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΙ θυμίζουν όσα έλεγαν ακραίοι της ΝΔ ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου βρισκόταν πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.

Ωστόσο ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο twitter απάντησε σε όσους αντέδρασαν στην δήλωση αυτή υποστηρίζοντας πως ουδέποτε χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17Ν.

Ο Παύλος Χρηστίδης σε δήλωσή του σχετικά με όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου, είπε: «Το «πιστόλι» που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος».

Σε ανάρτησή του στο twitter o Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Απίστευτος γκαφατζής ο Αλέξης, είπε επί λέξει σε ένα κρεσέντο κατά ΝΔ: «θυμίζετε τις εποχές που κάποιοι ακραίοι της ΝΔ κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν…» εν τω μεταξύ αυτό το έλεγε και το είχε γράψει ο Πάνος Καμμένος, για τον οποίο λένε ότι δεν είναι ακραίος».

«Ακραίος για τον Τσίπρα είναι ο Πάνος Καμμένος» σχολίασε στο Twitter ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία από το βιβλίο τρομοκρατία, θεωρία και πράξη.

Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter: «Ουδέποτε χαρακτήρισα τον Ανδρέα αρχηγό της 17Ν – Αυτοί που διέδωσαν την είδηση καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments