Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης: Και επίσημα στη Νέα Δημοκρατία – “Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα Μητσοτάκη”

Χάρης Θεοχάρης: Και επίσημα στη Νέα Δημοκρατία – “Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα Μητσοτάκη”
Ο Χάρης Θεοχάρης εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία.

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της νέας Δημοκρατίας και μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά το κεφάλαιο της κρίσης και να μπούμε στο δρόμο της σταθερότητας, και της ανάπτυξης. Στόχος που απαιτεί ευρύτερες συναινέσεις, στρατηγικό σχέδιο και διαχειριστική επάρκεια. Στόχος που απαιτεί ενότητα όλων των φιλελεύθερων, φιλοευρωπαϊκών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κεντρώες δυνάμεις και να συστρατευτώ στον αγώνα του. Και καλώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν ενεργά στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας και των πολιτών της».

Η προσχώρηση Θεοχάρη στη Νέα Δημοκρατία ανατρέπει και την αριθμητική για την ψήφο της συμφωνίας των Πρεσπών από ένα δεδομένο πως αν ο Χάρης Θεοχάρης είναι από σήμερα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θα πειθαρχήσει στη γραμμή του κόμματος και θα καταψηφίσει την συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή.

Σημειώνεται, ότι ο Χάρης Θεοχάρης θα είναι ο τέταρτος ανεξάρτητος βουλευτής που προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία μετά την Κατερίνα Μάρκου τον Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γιώργο Κάτσιαντώνη.

Δείτε φωτογραφίες από την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χάρη Θεοχάρη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments