Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (18/12/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (18/12/18)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικά το ερωτοσκόπιο της ημέρας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (18/12/18).

Ωροσκόπιο Κριός

Τίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από το να μοιράζεστε αγάπη. Συνεργαστείτε με τον/την αγαπημένο σας για να κάνετε προξενιό σε κάποιον (ή κάποιους) κοντινό σας φίλο.

Ξέρετε τι λένε: δύο μυαλά λειτουργούν καλύτερα από ένα!

Ωροσκόπιο Ταύρος

Σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να εξετάσετε τις προθέσεις σας ως ζευγάρι. Ενώστε τα μυαλά σας και κάντε μερικά μακροπρόθεσμα σχέδια που σας εξυπηρετούν τόσο μαζί όσο και χωριστά. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί η σχέση σας!

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (18/12/18)

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ονειρεύεστε πράγματα και να περάσετε στην πράξη. Μην ξεχάσετε όμως, να μοιραστείτε τα σχέδια σας με τον/τη σύντροφός σας. Εξάλλου πορεύεστε μαζί στη ζωή.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Η επικοινωνία είναι το κλειδί της σχέσης σας. Οποιαδήποτε ένταση ή πρόβλημα μπορεί να αποδοθεί μόνο σε παρεξήγηση ή λανθασμένα συμπεράσματα. Συζητήστε το!

Ωροσκόπιο Λέων

Είστε κάπως ευέξαπτοι σήμερα, οπότε αποφύγετε να αντιμετωπίσετε κάποιο από τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας. Αυτά είναι καλύτερο να εξεταστούν με ήρεμο και τεκμηριωμένο τρόπο.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Η σημερινή μέρα μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα παραγωγική για εσάς, οπότε γιατί δεν ενστερνίζεστε την πιο περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα σας; Ανταλλάξτε το χρόνο που θα περνάγατε στο γραφείο με μια βόλτα με ποδήλατα με τον/την αγαπημένο/η σας – ο καθαρός αέρας θα κάνει καλό και στους δύο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας και πραγματικά να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει ο/η σύντροφός σας. Η χρόνια έλλειψη προσοχής μπορεί να προκαλέσει αισθήματα πικρίας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ακόμη και αν είστε ερωτευμένοι στο φουλ δεν θα πρέπει η σχέση σας να είναι τα πάντα στη ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο και στον εαυτό σας. Καταγράψτε τους στόχους σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Εσείς και ο/η σύντροφός σας μοιράζεστε το χώρο σας; Σήμερα ίσως ήρθε η ώρα για ένα καλό καθάρισμα. Μια αναδιοργάνωση και πέταμα των παλιών πραγμάτων θα αφήσει το χώρο σας ελεύθερο για νέα πράγματα και συνήθειες.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Τρίτη (18/12/18)

Ωροσκοπιο Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στην απόλαυση όσων έχετε καταφέρει στη σχέση σας. Δεν είναι ντροπή να γιορτάζετε τον έρωτά σας. Προς το παρόν, κάντε παύση σε όλα τα άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας και νιώστε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Αν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας περνάτε δύσκολα, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε μια απόσταση ο ένας από τον άλλον. Δε χρειάζεται να είναι για πολύ. Μια μέρα αρκεί, αρκεί να επανέλθετε στην κατάσταση με μια νέα ματιά και καθαρό μυαλό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αρπάξτε τον/την καλό/η σας και κάντε κάτι απολαυστικό! Μια βραδιά έξω στην πόλη ή μια ολοήμερη επίσκεψη σε ένα σπα είναι ό,τι πρέπει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments