Ζώδια

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18)

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18)
Ταρώ αγάπης για όλα τα ζώδια.

Ταρώ αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (22/12/18).

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Έχουν με το ταίρι σας ειπωθεί πολλά αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον οι καρδιές έχουν παγώσει. Αυτό που θέλετε τώρα είναι να μείνετε και εσείς λίγο μόνοι σας έτσι ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε από το νέο έτος, τα βήματα σας, αν θα είναι μαζί ή ο καθείς χωριστά. Εσείς που ακόμη δηλώνετε μόνοι σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, μια είδηση, μια επικοινωνία από τα παλιά ερωτικά σας ζητήματα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Δεν ξέρετε σίγουρα που πρέπει να κατευθυνθεί αυτή η σχέση. Υπάρχουν ζητήματα ακόμη και στην δική σας ζωή αλλά και στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, που είναι ανοιχτές. Από τις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους, θα έχετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις για να δρομολογήσετε τα κοινά σας σχέδια. Από τους λίγους που είναι σε φάση μοναξιάς, πολλοί θα βρεθούν κάτω από την ερωτική πολιορκία νέων γνωριμιών.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Δεν έχει καμία αξία, να περιμένετε κάποιον να αλλάξει. Ξέρετε μέσα σας, ότι ούτε και εσείς μπορείτε να αλλάξετε, αλλά όμως μέσα από έναν υγιή διάλογο κάποια ζητήματα που σας ενοχλούν μπορούν να ισορροπήσουν. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του 218, κάποιοι από το δύσκολο σας ζώδιο θα έχουν ισορροπήσει. Μόνοι και εργένηδες, θα απολαύσουν τις διακοπές τους, μέσα από ταξίδια και κοινωνικές δραστηριότητες.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Υπάρχουν ζητήματα και καταστάσεις από το παρελθόν σας, που ακόμη τις κρατάτε ανοιχτές και ζωντανές, για να αισθάνεστε τελικά καλά εσείς. Αυτό είναι και κάτι, που σας κρατάει μόνιμα στάσιμους σε μια μετριότητα κλείνοντας την πόρτα στις ευκαιρίες που σας πλησιάζουν. Εσείς ξέρετε που ακριβώς είναι οι αντοχές σας, άρα στον ίδιο σας τον εαυτό θα πρέπει να βάλετε και τα σχετικά λογικά πια όρια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Με τον πρώην σας δεν θα γίνετε, ποτέ φίλοι και αυτό είναι κάτι που πρέπει και οι δύο σας πλέον να το καταλάβετε και να δείτε προσεχώς πως θα κινηθείτε. Από αυτές τις γιορτές που θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για συναντήσεις, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από συζήτηση να πάρετε τις αποφάσεις σας. Όσοι μένουν με χιλιομετρικές αποστάσεις μεταξύ τους, το ίδιο διάστημα θα βρεθούν. Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Δεν έχετε βρει ακόμη την πλήρη σας ισορροπία, μετά τον τελευταίο σας χωρισμό, και αυτό είναι και μια παρατεταμένη κατάσταση που σας κάνει να μην μπορείτε, να πάτε πιο κάτω. Τουλάχιστον αυτό το εορταστικό διάστημα, απολαύστε το με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας θέλουν κοντά τους. Από το νέο έτος, θα έρθουν οι έρωτες που θα σας ανανεώσουν σε κάθε επίπεδο.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός

Έχετε κλείσει την πόρτα στο παρελθόν σας, και τώρα θέλετε να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά, που θα μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας και να κατακτήσει το μυαλό σας. Σίγουρα στους κύκλους σας, υπάρχουν πολλοί επίδοξοι μνηστήρες, αλλά ακόμη όχι κάτι αξιόλογο. Από εσάς, που ήδη είστε μέσα σε σχέσεις, κάποιοι από τις ερχόμενες εβδομάδες, θα σκεφτούν να πάνε και πιο κάτω, σε μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις, ίσως και οικογένεια.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Η Κρίση

Τα ζητήματα που έχετε να λύσετε αυτήν την χρονική περίοδο είναι λίγα, και μέχρι να λήξει ο Δεκέμβριος, όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Σαφώς, και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ένα σημαντικό πρόβλημα μέσα στην αισθηματική σας σχέση, που είναι και κυρίως ευθύνη … του συντρόφου σας, για να το ισορροπήσει. Χρήματα, από κάπου που περιμένετε, έρχονται σύντομα.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη

Το οικογενειακό κλίμα, δεν είναι και το καλύτερο αυτές τις ημέρες, και αυτό έχει να κάνει με το παρελθόν που τώρα τελευταία … έχει και πάλι εμφανιστεί. Ίσως και με μια αληθοφανή δικαιολογία. Εσείς που ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα, και να μην ρισκάρετε σε καμία των περιπτώσεων την ήδη καλή και στρωμένη σας ζωή και πραγματικότητα.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος

Εσείς δεν θα δώσετε πουθενά εξηγήσεις και αναφορά, και πόσο μάλλον για το ερωτικό σας παρόν. Υπάρχει σίγουρα πολύς κόσμος που θέλει να σας κερδίσει αλλά και κάνει ερωτήσεις. Εσείς που είστε και από τα πιο έξυπνα ζώδια, ειδικά κάτω από την πανσέληνο, προσέχετε τι λέτε … και που το λέτε. Όλα τα ζώδια της γης, έχουν την εύνοια και για νέες επαγγελματικές δράσεις και προτάσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Η Δύναμη

Τα οικονομικά – επαγγελματικά – οικογενειακά σας, θα λάβουν τέλος και μάλλον τώρα θα έχετε και πού ελεύθερο χρόνο για να δείτε και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή. Μερικοί που ακόμη είναι μόνοι, πιθανόν και να δεχτούν να ξεκινήσουν κάτι με τον άνθρωπο που κάποτε μοιράστηκαν μια ιδιαίτερη φιλία. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις, αυτές οι γιορτές … θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Αυτοκράτειρα

Μόνο δέκα ημέρες, έχουν μείνει για να αλλάξει η χρονιά! Αυτό είναι και ένα ισχυρό κίνητρο, για το ποσειδώνιο ζώδιο σας, για να κάνει ότι μπορεί άμεσα, για να λυθούν προβληματικές καταστάσεις ερωτικές και εργασιακές. Εσείς που θα ταξιδέψετε για να δείτε τον άνθρωπο σας, ίσως και στον προορισμό να σας περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ίσως και μια δεσμευτική πρόταση. Επενδύσεις και μεγάλες αγορές, θα πρέπει να περιμένουν τον Ιανουάριο, που και αστρολογικά …. θα είναι απείρως καλύτερα πάνω σας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments