Lifestyle

Home Alone: Πως είναι σήμερα ο διάσημος Κέβιν (pics)

Home Alone: Πως είναι σήμερα ο διάσημος Κέβιν (pics)
Home Alone: Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, γνωστός ως Κέβιν στη χριστουγεννιάτικη ταινία "Μόνος στο σπίτι", έχει αλλάξει πολύ και δηλώνει πως δεν θέλει να βλέπει την ταινία που τον έκανε διάσημο.

Home Alone: Η ταινία που κάθε Χριστούγεννα γίνεται ολοένα και πιο… δημοφιλής, είχε σπάσει ταμεία και στην Ελλάδα. Όμως ο πρωταγωνιστής της πιο διάσημης χριστουγεννιάτικης ταινίας δεν τη βλέπει πια!

Ο τηλεοπτικός Κέβιν είναι ο Μακόλεϊ Κάλκιν, 37 ετών σήμερα. Το 2012 ολοκλήρωσε την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν του είχαν δώσει περισσότερο από λίγους μήνες ζωής εάν συνέχιζε έτσι.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αποκάλυψε στον Φάλον ότι έχει σταματήσει να βλέπει τη συγκεκριμένη ταινία από καιρό ενώ πρόσφατα την είδε «αναγκαστικά» με τη σύντροφο του με τον ίδιο να δηλώνει:

Άλλαζε τα κανάλια και ξαφνικά πετυχαίνουμε την ταινία και μου λέει  “Θέλεις να το δούμε;” και της απάντησα αστειευόμενος, θέλεις να δεις το Home Alone με τον Μακόλεϊ Κάλκιν έτσι δεν είναι; Και μου απάντησε “Ναι!” . Της έκανα την χάρη, τις περισσότερες φορές απλώς μουρμουρίζω τις ατάκες μου

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τις μέρες των Χριστουγέννων αποφεύγει να βγαίνει από το σπίτι του γιατί «φοβάται» ότι θα τον αναγνωρίσουν!

Σήμερα, πιο ώριμος από ποτέ, ζει στο Παρίσι -στην πόλη που κανένας δεν ασχολείται με κανέναν- και ξαναχτίζει τη ζωή του από την αρχή…

Ιδού πως είναι ο Home Alone, Κέβιν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments