Ελλάδα

Μαριάννα Τόλη: Πού θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού

Μαριάννα Τόλη: Πού θα γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού
Η Μαριάννα Τόλη πέθανε έπειτα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Η Μαριάννα Τόλη βύθισε στην θλίψη όλη την χώρα αφού έφυγε από την ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάναμε τα τελευταία χρόνια σε αξιόλογες παιδικές και όχι μόνο παραστάσεις, μπορεί να “έφυγε” αλλά άφησε πίσω της ένα πλούσιο καλλιτεχνικό έργο, γεμάτο με διακρίσεις.

Η φίλη και συνεργάτιδα Σία Κοσκινά την αποχαιρέτησε, λέγοντας και πότε θα της πουν όσοι την αγάπησαν το τελευταίο αντίο. Έτσι, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στα social media, η κηδεία της Μαριάννας Τόλη, θα γίνει την Δευτέρα (31/12) στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

«Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P» έγραψε η Σία Κοσκινά.

H ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P

A post shared by School Of Pmtp by Sia Koskina (@pmtpbysiakoskina) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments