Video

Σκόπια: Υπουργός Άμυνας – Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ

Σκόπια: Υπουργός Άμυνας – Η “Μακεδονία” έχει ήδη κρατήσει θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Ραντμίλα Σεκέρινσκα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς για τα Σκόπια.

Στα Σκόπια, η υπουργός Άμυνας της χώρας έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, τονίζοντας στο δημόσιο μήνυμά της πως η χώρα της εξασφάλισε μία πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ και κέρδισε την υποστήριξη πολιτικών ηγετών παγκοσμίου κύρους.

Συγκεκριμένα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της η Ραντμίλα Σεκέρινσκα υπογραμμίζει πως:

«Θα γραφτεί στην ιστορία ότι τη φετινή χρονιά βάλαμε ένα τέλος στην απομόνωση της χώρας μας και ανοίξαμε το δρόμο για να γίνουμε ένα ίσο κράτος-μέλος στην ισχυρότερη αμυντική και πολιτική συμμαχία. Η πρόσκληση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ είναι στα χέρια μας, οι ενταξιακές συνομιλίες ήταν επιτυχείς. Μία θέση στο τραπέζι του ΝΑΤΟ είναι ήδη κλεισμένη».

Εκτός αυτού, ανέφερε πως ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε τη «Μακεδονία»,για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια, ενώ δεν ξεχνά και τις επισκέψεις του ίδιου του επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Το 2018 επικεντρωθήκαμε στον στόχο μας – η Μακεδονία να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας. Γνωρίζουμε πως το 2019 πρέπει να επικεντρωθούμε στις μεταρρυθμίσεις στο εσωτερικό της χώρας μας. Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε αποτελέσματα», είπε ακόμη, σύμφωνα με το πρακτορείο MIA.

Το σχετικό βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments