Ελλάδα

Απαγωγή επιχειρηματία: Τι δείχνει η σιωπή των δραστών σύμφωνα με την ΕΛΑΣ

Απαγωγή επιχειρηματία: Τι δείχνει η σιωπή των δραστών σύμφωνα με την ΕΛΑΣ
Απαγωγή επιχειρηματία: "Άφαντοι" οι απαγωγείς του Νίκου Μαυρίκου, επτά μέρες μετά την αρπαγή του στον Πειραιά.

Η απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, καθώς 7 μέρες μετά την αρπαγή του οι δράστες δεν έχουν ακόμα επικοινωνήσει με συγγενείς του 50χρονου.

Έτσι, αυτό που πλέον εξετάζουν οι Αρχές είναι το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να διαπραγματεύονται απευθείας με το γνωστό επιχειρηματία.

Σημειώνεται, ότι οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συνομιλήσουν με τους απαγωγείς είναι η μητέρα του Νίκου Μαυρίκου, ο εξάδελφός του και το γνωστό μοντέλο με το οποίο έχει σχέση.

Ωστόσο, κανείς από τους προαναφερθέντες δεν γνωρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του επιχειρηματία, αλλά ούτε έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Έτσι, οι Αρχές πιστεύουν αυτό που αναφέραμε παραπάνω, ότι δηλαδή οι κακοποιοί διαπραγματεύονται απευθείας με τον 5οχρονο.

Στην περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι απαγωγείς αποφεύγουν την έκθεση τους απέναντι στην αστυνομική έρευνα, καθώς διαφορετικά θα ήταν αναγκασμένοι να έχουν μια μορφή επικοινωνίας με συγγενείς του επιχειρηματία και κατά συνέπεια οι αστυνομικοί θα είχαν μια ευκαιρία συλλογής στοιχείων για την ταυτότητα τους.

Πάντως πολλές ελπίδες έχουν στηρίξει οι ερευνητές της Ασφάλειας στην κατάθεση της οικιακής βοηθού του Ν. Μαυρίκου, η οποία άλλωστε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους απαγωγείς του εργοδότη της.

Στην κατάθεση που έχει δώσει η συγκεκριμένη γυναίκα, περιγράφει με λεπτομέρειες τον έναν από τους τρεις σωματώδεις άνδρες, που έβαλαν στην κυριολεξία “σηκωτό” τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίστηκαν από την Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments