Αυτοδιοίκηση

Κρήτη: Ανοικτό λόγω της κακοκαιρίας το Κέντρο Αστέγων του Δήμου στο Ηράκλειο

Κρήτη: Ανοικτό λόγω της κακοκαιρίας το Κέντρο Αστέγων του Δήμου στο Ηράκλειο
Ανοιχτό θα παραμείνει τo Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης.

Ανοιχτό θα παραμείνει τo Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιανουαρίου το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης  μετά από την απόφαση των αρμοδίων, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Το Κέντρο Αστέγων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ικάρου 121 άνοιξε για απόψε τις πόρτες του και θα είναι ανοιχτό και αύριο Κυριακή 6 Ιανουαρίου, για όσους επιθυμούν την διαμονή τους εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2813409409.

Στο μεταξύ χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες που επικρατούν στα Ανώγεια στο Ψηλορείτη Ρεθύμνου με το χιόνι να έχει καλύψει τις πλαγιές του Βουνού που φιλοξενεί τα ορεινά χωριά του Μυλοποτάμου.

Οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί ενώ χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που βρίσκονται ήδη στην περιοχή για το διήμερο της γιορτής των Θεοφανίων, παρά το ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένονται χιονοπτώσεις την ευρύτερη περιοχή με την κάθοδο ψυχρής αέριας μάζας που θα επηρεάσει τα βορεινά της Κρήτης.

Από πλευράς του δήμου Ανωγείων και της πολιτικής προστασίας, ο μηχανισμός είναι έτοιμος για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments