Ελλάδα

ΟΑΣΘ – Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργούν σταδιακά οι γραμμές λεωφορείων

ΟΑΣΘ – Θεσσαλονίκη: Επαναλειτουργούν σταδιακά οι γραμμές λεωφορείων
ΟΑΣΘ - Θεσσαλονίκη: Ποιες γραμμές λειτουργούν.

ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη: Χωρίς αστικά λεωφορεία έμεινε σήμερα το πρωί το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης, οι δήμοι και η Περιφέρεια αναμένεται να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια και να γίνουν δοκιμές, ώστε να βγουν με ασφάλεια τα λεωφορεία σε κυκλοφορία.

Ο κ . Παναγιωτίδης εξήγησε ότι τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με αλυσίδες γιατί αν σε κάποιο σημείο του δρόμου δεν υπάρχει χιόνι ή πάγος υπάρχει ο κίνδυνος να «διαλυθούν» σε περίπτωση που «βρουν» άσφαλτο.

Οι δρόμοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία στις κεντρικές αρτηρίες γίνεται κανονικά ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης.

ΟΑΣΘ – Θεσσαλονίκη: Βγήκαν στους δρόμους τα πρώτα λεωφορεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον ΟΑΣΘ έχουν ήδη βγει στους δρόμους τα αστικά λεωφορεία στις βασικές γραμμές της πόλης.

Κυκλοφορούν οι γραμμές 27 (Σταυρούπολη), 28 (Συκιές- Παπαγεωργίου), 32 (Αριστοτέλους- Εύοσμος), 57 (Ασβεστοχώρι-Παπανικολάου), 12 (Τούμπα), 25 (Νεάπολη), 31 (Βούλγαρη ΚΤΕΛ) , ο γραμμές στο κέντρο 3Κ, 2Κ, 5 και 6.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments