Πολιτική

Κώστας Κατσίκης: Θα φύγουμε από την κυβέρνηση πριν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών

Κώστας Κατσίκης: Θα φύγουμε από την κυβέρνηση πριν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, διατύπωσε την άποψη ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση πριν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε μια κλωστή κρέμεται η κυβερνητική συμμαχία, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας, ο Κώστας Κατσίκης.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, ανέφερε ότι το κόμμα του θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση πριν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

«Από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την κυβέρνηση δεν μπορεί να μπει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών» υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στο Θέμα 104,6.

Στην ερώτηση πότε θα φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, ο κ. Κώστας Κατσίκης απάντησε ότι «εμείς θα φύγουμε πριν πάει η Συμφωνία στη Βουλή με την έννοια ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία στα Σκόπια και έφτασε στην Ελλάδα. Πριν αποφασίσει η διάσκεψη των Προέδρων πότε θα εισαχθεί προς ψήφιση, φεύγουμε».

Σε επόμενη ερώτηση για το τι θα κάνει το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε περίπτωση πρόταση δυσπιστίας από τη ΝΔ ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «από τη στιγμή που φύγουμε τι νόημα έχει μια πρόταση δυσπιστίας από τη Βουλή;» προσθέτοντας ότι «οι ΑΝΕΛ δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση εντολοδόχοι της ΝΔ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments