Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Ρουβίκωνα: Η αγαπημένη «συλλογικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας

Νέα Δημοκρατία για Ρουβίκωνα: Η αγαπημένη «συλλογικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας
Το μήνυμα από την Νέα Δημοκρατία για το χτύπημα του Ρουβίκωνα.

H Νέα Δημοκρατία σχολιάζει μέσω του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Λάρισας, Μάξιμο Χαρακόπουλο την επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/1/19) στην αμερικανική πρεσβεία από την αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας«.

«Η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς και επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Αναλυτικά η δήλωσή:

«Όσο το υπουργικό δίδυμο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να αναζητά τις διευθύνσεις των μελών του Ρουβίκωνα, η αγαπημένη «συλλογικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας. Σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια στην πρωτεύουσα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έδρασαν εναντίον άλλης μίας ξένης διπλωματικής αντιπροσωπείας, χωρίς να τους εμποδίσει κανείς. Η εικόνα της Ελλάδας ως ευνομούμενου και ασφαλούς κράτους πλήττεται διεθνώς.

Ωστόσο, αυτή είναι η συνέπεια της επί μια τετραετία ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιδεικνύει πρωτοφανή ανοχή σε παραβατικές ομάδες του περιθωρίου, οι οποίες με τη σειρά τους αποθρασύνονται. Άλλωστε, μετά τη λειτουργία γραφείου στη Φιλοσοφική, οι Ρουβίκωνες συναναστρέφονται τον αρχιδολοφόνο της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα τον οποίον συνοδεύουν στους περιπάτους του.

Για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εικόνα ενός ευνομούμενου κράτους».

Εικόνες από την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία από μέλη του Ρουβίκωνα:

Διαβάστε Eπίσης