Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (16/1/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (16/1/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (16/1/19).

Ταρώ Λενορμάν: Η κάρτα της Τετάρτης 18. Ο Σκύλος (Δέκα Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αντιζηλία – Δεσμός αγάπης – Τυχερό διάστημα

Ταρώ Λενορμάν: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Οι συμπεριφορές σας είναι λίγο έντονες αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έχουν προβληματίσει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Ταύρος

Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρείστε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, και ειδικά με άτομα που έχουν πλέον αποκαλύψει τον άσχημο τους χαρακτήρα. Λάβετε δράση.

Δίδυμοι

Έχουν γίνει πολλά και ευχάριστα αυτό το χρονικό διάστημα στην ζωή σας, και αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει ισχυρά κίνητρα για να λύσετε καταστάσεις παλιές.

Καρκίνος

Είστε άκρως και παρατεταμένα ερωτευμένοι με τον πρώην σας ακόμη. Αυτό από μόνο του έχει αξία αλλά θα πρέπει να το πείτε και σε αυτόν. Μπορεί και ο ίδιος να θέλει κάτι ανάλογο.

Λέων

Μπορεί να έχετε εμπλακεί σε διπλές ερωτικές καταστάσεις, αλλά δεν σημαίνει ότι μέσα σε αυτό το αισθηματικό χάος θα πρέπει και να παραμείνετε για πολύ ακόμη.

Παρθένος

Οι δρόμοι σας είναι ελεύθεροι από την παλιά σας ζωή. Αυτό θα σας δώσει και την δύναμη, για να βρείτε και την προσωπική σας ισορροπία σε όλους!

Ζυγός

Είστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, που όλα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει στην σκέψη σας, και ήδη να έχετε βάλει τους επόμενους στόχους.

Σκορπιός

Δεν είναι και το πλέον σοφό, να μιλάτε στον άνθρωπο σας, για το παρελθόν το ερωτικό σας και να προσπαθείτε να τον κάνετε να ζηλέψει.

χαρτομαντεία Τοξότης

Δύο ερωτικές σας παλιές υποθέσεις, θα κάνουν μέσα στο επόμενο διάστημα…την εμφάνιση τους για να σας ξανακερδίσουν.

Αιγόκερως

Υπάρχει καλή διάθεση από τον σύντροφο σας, για να ξεπεράσετε τα παλιά και να βρείτε τους τρόπους που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα ζωή.

Υδροχόος

Οι συναισθηματικές υπερβολές είναι και αυτές που σας κάνουν κάποιες φορές να μην έχετε και τον σωστό τρόπο για τον άνθρωπο σας.

Ιχθείς

Μην δίνετε και τόση σημασία, σε άτομα που δεν θέλουν κάτι περισσότερο από το επιφανειακό από εσάς. Το καλό είναι ότι ξέρετε να τους ξεχωρίσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments