Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: Ζητά Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (pic)

Αντώνης Ρέμος: Ζητά Δημοψήφισμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών (pic)
Αντώνης Ρέμος: Με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως είναι έγκλημα η Συμφωνία των Πρεσπών.

Αντώνης Ρέμος: Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τάσσετε μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Αντώνης Ρέμος.

Θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή του στη συμφωνία που θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα ο Αντώνης Ρέμος έστειλε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο instagram.

Ο Αντώνης Ρέμος έγραψε:

«Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία !

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!!

Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???

View this post on Instagram

Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία ! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας ( αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα ) Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ???#makedonia#dimopsifismatora

A post shared by Antonis Remos (@aremovic) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments