Αυτοδιοίκηση

Πνευματικός: “Το γενικό καλό είναι πάνω από τα μικροκομματικά κόλπα”

Πνευματικός: “Το γενικό καλό είναι πάνω από τα μικροκομματικά κόλπα”
Ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων.

Στον χώρο όπου σε λίγο καιρό θα στεγάζεται το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο κ. Πνευματικός υπογράμμισε ότι επιτέλους κάποιοι στον Δήμο Κορινθίων πρέπει να καταλάβουν ότι το γενικό καλό είναι πάνω από τα μικροκομματικά τους κόλπα και πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα του Δήμου Κορινθίων, αφού με την ολοκλήρωσή του η πόλη θα μπορεί να διαχειρίζεται στο 100% τα απορρίμματα της.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων, άπαντες θα πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα: “Θέλουμε μια μονάδα ανακύκλωσης και μια μικρή μονάδα κομποστοποίησης που θα λύσει τα χέρια στο Δήμο Κορινθίων, ενώ παράλληλα θα μειώσει και το κόστος διαχείρισης των απορριμάτων ή όχι;”

Ο κ. Πνευματικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες που γίνονται για να μπλοκαριστεί το έργο, αφού μάλιστα έγινε και προσφυγή στο διοικητικό εφετείο της Τρίπολης.

Όπως γράφει στην σελίδα της στο Facebook η παράταξη: Η «Πορεία Ευθύνης» και οι δημότες του Δήμου Κορινθίων διερωτούνται εύλογα ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τέτοιου είδους πρακτικές; Ποιοι είναι αυτοί που δεν επιθυμούν ο Δήμος Κορινθίων να πάει ένα βήμα μπροστά; Ποιοι είναι αυτοί που αντιδρούν στην δημιουργία συνθηκών ολοκληρωτικής διαχείρισης των απορριμμάτων της πόλης, από την ίδια την πόλη;

Όπως σημείωσε ο κ. Πνευματικός πρόκειται για ένα έργο που δεν έχει καμία περιβαλλοντική επίπτωση, ενώ σύμφωνα με μια εκτίμηση που έκανε ο Δήμαρχος Κορινθίων το έργο θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο του 2019.

Η «Πορεία Ευθύνης» απαντά σε όλους εκείνους που προσπαθούν να αμαυρώσουν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής με μικρά και μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments