Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/1/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/1/19)
Συμβουλές για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/1/19).

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν…)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μερικές φορές είναι πιο πρακτικό για τους επαγγελματικούς στόχους σου να αφήνεις τον εγωισμό σου να φουσκώσει σαν αερόστατο παρά να αυτοσαρκάζεσαι. Ναι, σήμερα είναι μια από αυτές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα σε συμβούλευα να εκμεταλλευθείς στο έπακρο την πνευματική υπερδιέγερση που θα έχεις τις επόμενες μέρες ώστε να οργανώσεις και να βελτιώσεις την εργασιακή σου πραγματικότητα. Κατεύθυνε την σκέψη σου προς συζητήσεις, κοινοποίηση των ιδεών σου, συναντήσεις με συνεταίρους/συναδέλφους/υποψήφιους εργοδότες σου. Μην αναλωθείς πάλι σε συζητήσεις για αδιέξοδες σχέσεις και σε κατάδυση στις αναμνήσεις σου. Σύμφωνοι;

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/1/19)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ας υποθέσουμε πως έχουμε μια ζυγαριά. Στο ένα ζύγι έχουμε τα δεδομένα προβλήματα που σου προξενεί ο έρωτας, δηλαδή η αίσθηση μοναξιάς που σε πλημμυρίζει αν βρίσκεσαι σε μια μακροχρόνια σχέση ή την λαχτάρα για τον ένα/τη μια που θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στην αγάπη. Στο άλλο ζύγι, τη φοβία πως τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ σʼ αυτό τον τομέα της ζωής σου. Για πόσο θα αντέχεις να σηκώνεις αυτή τη ζυγαριά στους ώμους σου; Σοβαρά τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Καταλαβαίνεις πως ένα κομμάτι σου είναι τόσο βαθιά βαλτωμένο στο παρελθόν που δεν μπορείς ακόμη να σχετιστείς απελευθερωμένος/η από τις αναμνήσεις. Φυσικά και προσπαθείς με την εργατικότητα σου στο παρόν να αντιμετωπίσεις αυτή την αίσθηση. Όμως με το να λες «Δεν μπορώ να κάνω όνειρα για το μέλλον. Το μόνο που έχω είναι το σήμερα.» πριονίζεις τις δυνατότητες σου! Κι αυτές είναι πολλές, believe it or not!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

«Είναι ιδέα μου ή ξαφνικά όλα γύρω μου εξελίσσονται με ταχύτητα πυραύλου κι εγώ νιώθω σαν να περπατώ σε κινούμενη άμμο;» σκέφτηκε τις προάλλες ένας Ζυγός καθώς «διασκέδαζε» ανάμεσα σε γνωστούς. Συμβουλή: Προσωρινά, μέχρι νʼ ανακαλύψεις τι σου κάθεται στραβά κι αρχίσεις να το λύνεις, μην αποκλείεσαι οικειοθελώς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σαλονιού σου, αλλά ούτε και να περιμένεις πως θα περνάς καλά ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από τη στιγμή που οι οικονομικές σου δυνατότητες έχουν περιοριστεί στη διαδρομή «Παίρνω λεφτά – Ξοδεύω λεφτά» για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σπιτιού/της οικογένειας/της στοιχειώδους αυτονομία σου, είναι λες και κάποιος σκέπασε με λινάτσα όλα τα φωτεινά σημεία του μυαλού σου και δεν μπορείς να κάνεις μια (έστω μια ρε γαμώτο) αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον… Κατάρα στο λαδέμπορα (που έλεγε και η Μαλβίνα)!

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (21/1/19)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια, από μια αναπάντεχη αλλαγή, από ένα ευχάριστο διάλλειμα. Μέρες που δεν σε ακουμπάει κανένα πρόβλημα! Εκμεταλλεύσου τη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όταν ένα κομμάτι σου αγωνιά για την οικονομική σου αυτονομία (που δείχνει να βρίσκεται υπό αίρεση) και ένα άλλο σε βομβαρδίζει με φοβίας πως δεν διαθέτεις τα πνευματικά πλεονεκτήματα που χρειάζονται για να μείνεις στον αφρό της καριέρας, τότε ποιος/α την πληρώνει συνήθως; Ναι, είτε ο/η σύντροφος σου (αν είσαι σε σχέση) ή ο γονιός που του έχεις τη μεγαλύτερη αδυναμία. Ας ελπίσουμε να σε αντέξει σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το μόνο θα μπορούσε να ηρεμήσει τη σκέψη σου σήμερα, ή μάλλον καλύτερα, να σε αποτρέψει από το να σκέφτεσαι, είναι να μπορούσες να βρεθείς κάπου πολύ μακριά από την βαβούρα της δουλειάς σου και το άγχος των υποχρεώσεων και της εκπλήρωσης των χρονοδιαγραμμάτων. Είναι για κοπάνα κανείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που καταφέρνεις νʼ αντλήσεις γνήσια ικανοποίηση και αυτοεκτίμηση από την εργασιακή πραγματικότητα σου, είτε με τη μορφή άγριας χαράς καθώς μερικοί συνάδελφοι σου, που είχαν τη μύτη ψηλά πέφτουν σε γκάφες, είτε γιατί τα μπράβο προς το πρόσωπο σου πέφτουν βροχή. Enjoy!

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments